Uuden Oulun yliopistollisen sairaalan työmaan läheisyydessä tehdään tämän ja ensi kuun aikana asfaltointitöitä, joista aiheutuu poikkeusjärjestelyjä Kajaanintien suunnasta OYSin piha-alueelle kulkevalle tieosuudelle.
Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö Tehy ja Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ovat antaneet jälleen kaksi uutta lakkovaroitusta neuvottelujen vauhdittamiseksi.
Oulun yliopistollisen sairaalan sädehoidon yksikön uudet tilat ovat valmistuneet ja luovutettu rakentajalta sairaanhoitopiirille.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui tänään viimeiseen kokoukseensa, koska koronaepidemia on kevään aikana rauhoittunut.
Oulun yliopistollisesta sairaalasta lasten ja naisten osaamiskeskuksen erikoislääkäri Anna Terhoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopistollisen sairaalan toimintaan ei tule isoja muutoksia loppuviikon aikana.
Projektipäällikkö, sairaanhoitaja Minna Hökkää Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hoidon tarve on pysynyt Oulun yliopistollisessa sairaalassa koronaepidemian osalta tasaisena viime viikkojen ajan, mutta nyt hoidon järjestämiseen vaikuttavat henkilökunnan poissaolot.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa on huomenna huoltokatko koskien lanka- ja langattomia dect -puhelimia.
Lions I piiri lahjoitti eilen 4000:n euron arvosta lahjakoreja Oulun yliopistollisen sairaalan lastenosastolle 51.
Koronapotilaiden määrä Oulun yliopistollisessa sairaalassa on viikonlopun aikana kasvanut.
Oulun yliopistollisen sairaalan potilashallinnan tietojärjestelmissä oli eilen toimintahäiriöitä, jotka on nyt saatu korjattua. Häiriöt aiheutti tietokantavika.
Oulu-opiston opettaja Marita Pääskystä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keskuskoulun 5a- ja 5b-luokan oppilaat määrätään 14 päivän altistuskaranteeniin. Kaiken kaikkiaan karanteeniin määrätään 38 henkilöä.
Tekonivelkirurgian vastuulääkäri Ari-Pekka Puhtoa Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopistollinen sairaala on mukana kansainvälisessä AICCELERATE EU-hankkeessa, jonka tavoitteena on koneoppimista hyödyntäen rakentaa sairaalaympäristön erilaisiin tarpeisiin mukautuva työkalu.