Oulun yliopistollisessa sairaalassa on tehty Suomen ensimmäinen tähystyksellinen vatsan alueen syöpäleikkaus ja HIPEK-hoito samalla kertaa.
Oulun yliopistollisen sairaalan C-rakennuksen suunnittelu on käynnistynyt.
Potilastoiminta Oulun yliopistollisen sairaalan uusissa A- ja B-rakennuksissa alkaa loka-marraskuussa.
Oulun yliopistosairaalan johtaja Miia Turpeista haastattelee Jussi Häkkilä.
Tuoreessa väitöstutkimuksessa tarkasteltiin Oulun yliopistollisessa sairaalassa syväaivostimulaatiolla hoidettujen Parkinson-potilaiden hoitotuloksia vuosien 2006 ja 2021 välisenä aikana.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto epäilee tällä viikolla tekemänsä tarkastuskäynnin perusteella potilasturvallisuuden vaarantuneen Oulun yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrian osastolla.
Uuden Oulun yliopistollisen sairaalan työmaan läheisyydessä tehdään tämän ja ensi kuun aikana asfaltointitöitä, joista aiheutuu poikkeusjärjestelyjä Kajaanintien suunnasta OYSin piha-alueelle kulkevalle tieosuudelle.
Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö Tehy ja Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ovat antaneet jälleen kaksi uutta lakkovaroitusta neuvottelujen vauhdittamiseksi.
Oulun yliopistollisen sairaalan sädehoidon yksikön uudet tilat ovat valmistuneet ja luovutettu rakentajalta sairaanhoitopiirille.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui tänään viimeiseen kokoukseensa, koska koronaepidemia on kevään aikana rauhoittunut.
Oulun yliopistollisesta sairaalasta lasten ja naisten osaamiskeskuksen erikoislääkäri Anna Terhoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopistollisen sairaalan toimintaan ei tule isoja muutoksia loppuviikon aikana.
Projektipäällikkö, sairaanhoitaja Minna Hökkää Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hoidon tarve on pysynyt Oulun yliopistollisessa sairaalassa koronaepidemian osalta tasaisena viime viikkojen ajan, mutta nyt hoidon järjestämiseen vaikuttavat henkilökunnan poissaolot.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa on huomenna huoltokatko koskien lanka- ja langattomia dect -puhelimia.
Lions I piiri lahjoitti eilen 4000:n euron arvosta lahjakoreja Oulun yliopistollisen sairaalan lastenosastolle 51.