Liikuntaneuvoja Marja Pisilää haastattelee Petri Alminoja.
Kuhmon kaupunki ja Oulun yliopiston mittaustekniikan yksikkö ovat aloittaneet tutkimushankkeen, jossa selvitetään puurakentamisen terveysvaikutuksia sekä alakoululaisten kokeman stressin lähteitä.
Oman kehon kunnon ja koostumuksen voi käydä testaamassa helposti ja hikoilematta arkivaatteissa. Mittaukset maksavat 5,50 euroa per henkilö. Raksilassa terveyskuntomittaukset sisältävät InBody-kehonkoostumusmittauksen, puristusvoimamittauksen, hapenottotestin ja palautteen. Luotettavan mittaustuloksen saamiseksi kannattaa olla ravinnotta ja juomatta noin 2,5 tuntia ennen mittausta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut saatiin eilen päätökseen.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten syyskuun lopussa aloittamat koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut jatkuvat viikolle 49 saakka.
Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Aivoliiton ylilääkäri, professori Risto O. Roinetta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemin uusi terveyskeskus sijoitetaan kiinteistöön Valtakatu 6. Kaupunginhallitus hyväksyi rakennuksen vuokrasopimuksen kokouksessaan 14.10.2019.
MIELI Suomen Mielenterveys ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturia haastattelee Jussi Häkkilä.
Taivalkosken terveyskeskukseen murtauduttiin eilen.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten hallitus päätti eilen pitämässään kokouksessa aloittaa koko yhtymän henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Liikkumisen olosuhteiden edistäjänä palkittiin Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikön yhdyskuntasuunnittelun tutkimusryhmä pitkäaikaisesta ja laadukkaasta työstä liikkumisen olosuhteiden esille nostamisesta yhdyskuntasuunnittelussa ja kaavoituksessa.
Oulun konsernihallinto esittää, että Oulun kaupunki luopuisi Työterveys Virta Oy:n omistuksesta.
Oulu Sote Labs on edennyt finaaliin Euroopan komission järjestämässä RegioStars Awards-kilpailussa.
Seitsemän järjestöä Pohjois-Pohjanmaalta on saanut avustusta vaikeasti työllistyvän nuoren palkkaamiseen sosiaali- ja terveysalan järjestöille tarkoitetusta Paikka auki -avustusohjelmasta.
Soiten jäsenkuntien ja Kokkolan kaupungin tammikuussa käynnistämä talouden tasapainottamisohjelma on valmistunut.