Lapin yliopiston sosiaalityön tutkinto-ohjelma on saanut sosiaali- ja terveysministeriöltä kahteen kaksivuotiseen tutkimushankkeeseen yhteensä noin 650 000 euroa.
Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan myydä kaupungin omistamat Työterveys Virta Oy:n osakkeet Pihlajalinna Terveys Oy:lle.
Oululaiset voivat 11. tammikuuta alkavalla viikolla varata ajan maksuttomaan koronanäytteenottoon myös Mehiläisen, Pihlajalinnan tai Terveystalon testauspisteille.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja.
Oulun terveysjohtaja Jorma Mäkitalo kertoi miten koronasuositukset kannattaisi huomioida jouluna sekä jouluun valmistautuessa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella ei ole tänään toistaiseksi todettu uusia koronavirustartuntoja.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta, johon liittyy joukkoaltistuminen Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.
Viimeisen kahden viikon aikana Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueella on todettu 62 koronatapausta ja viruksen ilmaantuvuusluku on 103,6 tartuntaa 100 000 asukasta kohden. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alue on epidemian kiihtymisvaiheessa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu eilen kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Oulun yliopiston Ympäristöterveyden ja keuhkosairauksien tutkimuskeskuksesta dosentti Tiina Ikäheimoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Mielipaletti-työntekijä Katri Aaltiota Oulun Hyvän mielen talolta haastattelee Jussi Häkkilä.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Pohjois-Suomen viiden sairaanhoitopiirialueen hyvin erilaiset tavat järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut vaikuttavat asiakkaiden mahdollisuuksiin saada yhdenvertaiset tarpeitaan vastaavat sote-palvelut.