Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu tänään uusia koronavirustartuntoja.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja eilen eikä tänään.
Kemin kaupungin kolmelle kohteelle on myönnetty ISO 45001:2018 työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella todettiin tänään yksi uusi koronavirustartunta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta.
Oulun yliopiston tutkijat ovat alkaneet selvittää koronaepidemian vaikutuksia vuonna 1966 syntyneisiin Pohjois-Suomen syntymäkohortin jäseniin.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite keskeyttää henkilöstön ensimmäisten koronarokoteannosten antamisen ja varaa Pfizerin ja Modernan valmistamat rokotteet alueen ikäihmisten joukkorokotuksiin.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite uudistaa toimintaansa perusterveydenhuollon vastaanotoilla.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa.
Lapin yliopiston sosiaalityön tutkinto-ohjelma on saanut sosiaali- ja terveysministeriöltä kahteen kaksivuotiseen tutkimushankkeeseen yhteensä noin 650 000 euroa.
Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan myydä kaupungin omistamat Työterveys Virta Oy:n osakkeet Pihlajalinna Terveys Oy:lle.
Oululaiset voivat 11. tammikuuta alkavalla viikolla varata ajan maksuttomaan koronanäytteenottoon myös Mehiläisen, Pihlajalinnan tai Terveystalon testauspisteille.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja.
Oulun terveysjohtaja Jorma Mäkitalo kertoi miten koronasuositukset kannattaisi huomioida jouluna sekä jouluun valmistautuessa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella ei ole tänään toistaiseksi todettu uusia koronavirustartuntoja.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta, johon liittyy joukkoaltistuminen Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa.