Puolustusvoimat osallistuu ensi ja sitä seuraavalla viikolla Norjan johtamaan Nordic Response 24-harjoitukseen Suomen, Norjan ja Ruotsin pohjoisosissa.
Luonnonperintösäätiö on saanut Raahesta lahjaksi metsäkiinteistön, joka rauhoitetaan suojelualueeksi.
Suomen Leipuriliitto palkitsi tänään Oulun Ruskon Citymarketin vuoden leipäkauppana.
Matorovassa Pallasjärven eteläpuolella lähellä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston rajaa on käynnissä ennallistamistyömaa.
Suomussalmen, Puolangan ja Oulun välinen linja-autoliikenne käynnistyy uudelleen ensi kuun alusta.
Asuntomessut järjestetään Oulussa 18.7.–17.8.2025. Hakemuksen voi jättää 31.3. mennessä asuntomessujen tapahtumatuotantoon.
Merja Möttöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen lähi- ja perushoitajaliitto kertoi eilen järjestävänsä lakon varhaiskasvatuksessa ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Vaasassa, Mustasaaressa, Rovaniemellä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, Turussa ja Porissa.
Metsänomistajat myivät MTK:n mukaan Lapissa viime vuonna puuta noin 1,7 miljoonaa kuutiometriä, noin 300 000 kuutiota edellisvuotta enemmän.
Huomionarvoista on, että kolmasosa hukkumisista liittyy moottoriajoneuvolla ajamiseen jäällä.
Suomen Punaisen Ristin ystävätoimintaan Oulussa kaivataan uusia vapaaehtoisia.
Projektipäällikkö Mervi Uusimäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keskon Pohjois-Suomen alueella myynti oli viime vuonna yhteensä 1,5307 miljardia euroa ja oli edellisen vuoden tasolla.
Viestiin ei pidä vastata eikä linkkejä tai liitteitä avata. Jos on jo antanut henkilö- tai pankkitietojaan viestiin vastaamalla tai painanut linkkiä ja syöttänyt tietojaan sivustolle, tulee ensin olla välittömästi yhteydessä omaan pankkiin ja tehdä sen jälkeen rikosilmoitus poliisille joko sähköisesti osoitteessa asiointi.poliisi.fi tai millä tahansa poliisiasemalla.
Asia selviää Tilastokeskuksen tieliikenneonnettomuustilaston ennakkotiedoista. Tieliikenneonnettomuuksissa kuoli vuonna 2023 kaikkiaan 173 ihmistä ja loukkaantui 3 606.
Kouluyhteistyön ja digitaalisen nuorisotyön päällikkö Paula Aaltoa Mannerheimin Lastensuojeluliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.