Ylemmät Toimihenkilöt YTN julistaa lakon valikoiduissa teknologiateollisuuden yrityksissä ensi kuun puolivälissä.
SSAB tarjoaa jälleen työpaikan sadoille nuorille ensi kesänä.
SSAB:n viime vuoden liiketulos oli yhtiön historian paras.
SSAB:n viime kuun lopulla käynnistämät määräaikaisia lomautuksia koskevat muutosneuvottelut Hämeenlinnassa, Kankaanpäässä ja Pulkkilassa ovat päättyneet.
SSAB käynnistää yt-neuvottelut Hämeenlinnassa, Kankaanpäässä ja Pulkkilassa ensisijaisesti rakennusalan heikon asiakaskysynnän takia.
Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRY laatii Raahen kaupungin ohjauksessa SSABn Raahen terästehdasalueelle ja sen lähialueille alueen ensimmäisen asemakaavan.
Globaali digitaaliseen automaatioon ja energianhallintaan erikoistunut Schneider Electric ja pohjoismainen teräsyhtiö SSAB ovat saaneet maailman ensimmäiset kansainväliset hiilikädenjälkipalkinnot.
Koksaamon kuljettimen moottorin jarru aiheutti palon lauantaiaamuna SSAB:n Raahen tehtaalla.
SSAB:n tämän vuoden toisen neljänneksen liikevaihto oli 35, 516 miljardia kruunua, kun vuotta aiemmin liikevaihtoa kertyi 23, 673 miljardia.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus antoi lausuntonsa SSAB Europe Oy:n Raahen tehtaan voimajohtohankkeen ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta
SSAB:n tämän vuoden tammi-syyskuun liikevaihto oli 68,5 miljardia ja tulos oli runsaat 9,2 miljardia kruunua.
Solidium Oy omistaa 6,3 prosenttia teräsyhtiö SSAB AB:n osakkeista ja 8,0 prosenttia äänivallasta. Talouspoliittinen ministerivaliokunta puolsi eilisessä kokouksessaan SSAB:n osakkeiden siirtämistä Solidium Oy:stä valtion suoraan omistukseen, sekä SSAB:n omistukseen liittyvää valtion strategisen intressin määritelmää.
Peab Asfalt on viime keväänä ottanut käyttöön ECO-Asfaltin kahdella asfalttiasemallaan Suomessa, joista toinen on Raahessa. Raahen asemalla ECO-Asfaltin valmistuksessa fossiilinen polttoöljy korvataan elintarvikkeiden jäännöstuotteista tuotetulla biopolttoöljyllä.
Teräsyhtiö SSAB:n tämän vuoden toisen neljänneksen liikevaihto oli 23,673 miljardia kruunua.
SSAB on käynnistänyt Suomessa mittavan tutkimushankkeen, jossa selvitetään eri ratkaisuja ja vaihtoehtoja fossiilivapaan teräksen tuottamiseksi ja keinoja luopua fossiilisen energian käytöstä kokonaan.
VR Transpoint ja SSAB ovat solmineet sopimuksen teräskelojen ja rautapellettien kuljetuksista rautateillä.