Oulun seurakuntien diakoniatyö auttoi ruoka-apua kaipaavia viime vuonna yli 20 000 kertaa.
Oulussa kirkkoon kuului viime vuoden päättyessä 144 401 henkilöä.
Utsjoen seurakunta on voittanut Oulun hiippakunnan seurakunnille julistaman leikkimielisen Yhteisvastuukeräys-kilpailun.
Kyselytuntien tavoitteena on lisätä hallinnon avoimuutta ja tiedonkulkua viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden välillä. Kyselytunnit antavat luottamushenkilöille mahdollisuuden kysyä johtavilta viranhaltijoilta ajankohtaisista asioista.
Talousarvion vuosikate on 347 142 ja poistojen jälkeen tulosennuste on 83 572 euroa ylijäämäinen.
Oulun seurakuntayhtymän kirkkovaltuusto vahvisti, että kirkollisveroprosentti pysyy ensi vuonna ennallaan 1,3:ssa.
Juhlaviikkojen tapahtumien ketjun aloittaa 2.marraskuuta kello 18 arkkitehti Sampo Valjuksen esitelmä. Valjus pohtii vuonna 1985 tehdyn remontin merkitystä Vanhan kappelin ulkoasulle ja toiminnalle.
Pohjois-Iin kyläyhdistyksen puheenjohtaja Anita Sievästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Ennakkoäänestys oli 2.–6. lokakuuta ja vaalissa annettiin yhteensä 3300 ääntä, joista ennakkoon 2369 ääntä
Toisena ennakkoäänestyspäivänä eilen äänesti 325 henkilöä ja ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä vaaliuurnilla kävi 446 seurakuntalaista, joten tähän mennessä äänensä on antanut 771 äänioikeutettua. Ennakkoäänestys jatkuu perjantaina ja varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina.
Piispantarkastuksessa Keskitalo tapaa seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia sekä tutustuu seurakunnan elämään ja paikkakuntaan laajemminkin.
Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle seurakunnan kirkollisveron tuloveroprosentiksi 1,60 % vuodelle 2024.
Kirkon kellariin pääsi vettä vesijohdon rikkoutumisen vuoksi perjantaina.
Tuiran seurakunnan pitkäaikainen vapaaehtoinen Aimo Mäki on saanut Pro diaconia -mitalin. Aimo Mäki on tehnyt poikkeuksellisen arvokasta vapaaehtoistyötä Tuiran seurakunnassa jo vuosien ajan.
Oulun seurakuntayhtymäjohtajan virkavalinta saanee lainvoiman jo lähiaikoina, sillä Pauli Niemelä on vetänyt pois valituksensa hallinto-oikeuteen.
Oulun yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seurakuntayhtymän johtajaksi teologian maisteri, toimitusjohtaja Aarne Kiviniemen.