Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Raahen ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen poikkeuslupahakemuksen ja päätti lähettää sen sosiaali- ja terveysministeriölle.
Koronapotilaiden määrä on lisääntynyt merkittävästi Oulun kaupunginsairaalassa.
Uuden Oulun yliopistollisen sairaalan työmaan läheisyydessä tehdään tämän ja ensi kuun aikana asfaltointitöitä, joista aiheutuu poikkeusjärjestelyjä Kajaanintien suunnasta OYSin piha-alueelle kulkevalle tieosuudelle.
Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö Tehy ja Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ovat antaneet jälleen kaksi uutta lakkovaroitusta neuvottelujen vauhdittamiseksi.
Oulun yliopiston ja Oulun yliopistollisen sairaalan tutkimuksen mukaan naisten polvinivelten koolla sekä raskauksien ja synnytysten lukumäärällä on selkeä yhteys.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu koronatartuntoja enenevissä määrin.
Oulun yliopistollisen sairaalan sädehoidon yksikön uudet tilat ovat valmistuneet ja luovutettu rakentajalta sairaanhoitopiirille.
Soiten lastensairaalan remontti alkaa ensi maanantaina ja päättyy syyskuun lopussa.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa laskusuunnassa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui tänään viimeiseen kokoukseensa, koska koronaepidemia on kevään aikana rauhoittunut.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa laskusuunnassa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä.
Oulun yliopistollisesta sairaalasta lasten ja naisten osaamiskeskuksen erikoislääkäri Anna Terhoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa maltillisessa laskussa Soiten alueella, mutta koronatautia on edelleen liikkeellä runsaasti.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa maltillisessa laskussa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä runsaasti.
Koronaviruksen ilmaantuvuus on laskussa Soiten alueella, mutta sairaalahoidon tarve on yhä korkealla tasolla.
Oulun yliopistollisen sairaalan toimintaan ei tule isoja muutoksia loppuviikon aikana.