Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen suunnittelijat ja urakoitsijat ovat allekirjoittaneet päivitetyn allianssiurakkasopimuksen.
Oulun rakennuslautakunta myönsi eilisessä kokouksessaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille rakennusluvan Oulun yliopistollisen sairaalan uuden sairaalan rakentamiseen.
Oulaisten Oulaskankaan sairaalan yt-neuvottelut on rajattu koskemaan synnytysosasto 1:n, leikkausosaston ja yhteispäivystyksen hoitohenkilöstöä sekä ravintohuollon ja sairaalahuollon tehtäviä.
OYS 2030 –hankkeen ohjelmajohtaja Kari Pekka Tampiota Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan keskussairaalan uusi siipi valmistuu vaihteittain loppusyksyn aikana.
Yksi henkilö löydettiin menehtyneenä Raahessa toissailtapäivänä sairaalan rannassa mereen joutuneesta autosta.
Pohjois-Suomen erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit kokoustivat tällä viikolla Kokkolassa. Kokouksessa päädyttiin jatkamaan Pohjois-Suomen erityisvastuualueen erikoissairaanhoidon kuntayhtymien yhteisen osuuskunnan valmistelua.
Helsingin, Turun, Tampereen, Kuopion ja Oulun yliopistosairaaloiden tutkimusjohtajat ovat huolissaan sairaaloissa ja terveyskeskuksissa työskenteleville kliinisille tutkijoille tarkoitetun valtion terveyden tutkimuksen hankerahan riittävyydestä.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle poikkeusluvan synnytysten jatkamiselle Oulaisten Oulaskankaan sairaalassa.
Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa harjoiteltiin tiistai-iltana suuronnettomuustilannetta, jossa yhteispäivystykseen tulee lyhyen ajan sisällä useita eriasteisesti vammautuneita potilaita.
Korkein hallinto-oikeus on hylännyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valituksen Oulaisten Oulaskankaan sairaalan synnytystoiminnan lakkauttamisesta. Sairaanhoitopiirin johtaja Ilkka Luomaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisten kaupunki luovutti tänään muistion perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikolle Oulaskankaan sairaalan toiminnan turvaamisesta.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa on otettu käyttöön uusi hoitomuoto hyväennusteisen ja paikallisen eturauhassyövän hoidossa. Erikoislääkäri Kaisa Lehtiötä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopistollinen sairaala ottaa käyttöön sähköisen Omavointi-palvelun ja ajanvarausmuistutukset tekstiviestinä.
Raahen sairaalassa potilaana ollut mies uhkaili hoitajia jauhesammuttimella tänä aamuna puoli neljän aikoihin.