OYS-erva sairaanhoitopiirien hallitukset esittävät sairaanhoitopiirien valtuustoille osuuskunnan perustamista.
1,5:n vuorokauden ikäinen vauva siepattiin viime kuun 17. päivä Kokkolan keskussairaalasta.
Vesijohtoputki oli rikkoutunut 5. ja 6. osaston kellarissa aiheuttaen vesivuodon. Vesi oli vesijohtovettä, joka purkautui rikkoutuneesta spriklerjärjestelmän runkoputkesta. Vesi levisi noin 1000 m2 alueelle sairaalan kellarikerrokseen. Vettä oli valunut käytävälle pahimmillaan n. 20 sentin verran. Vesiputken rikkoutumisen syytä ei vielä tiedetä.
Oulun kaupunginsairaalassa aloitetaan toukokuun alussa remontti, jonka aikana asennetaan uusi automaattinen sprinklerijärjestelmä. Sammutusjärjestelmän asennustöiden ajan sairaala toimii osittain väistötiloissa, sillä asennukset edellyttävät osastojen tyhjentämistä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin operatiivisen tulosalueen johtaja Päivi Laurilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on valinnut Skanskan ja Caverionin allianssikumppaneiksi Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä johtajaylilääkäri Juha Korpelaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen suunnittelijat ja urakoitsijat ovat allekirjoittaneet päivitetyn allianssiurakkasopimuksen.
Oulun rakennuslautakunta myönsi eilisessä kokouksessaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille rakennusluvan Oulun yliopistollisen sairaalan uuden sairaalan rakentamiseen.
Oulaisten Oulaskankaan sairaalan yt-neuvottelut on rajattu koskemaan synnytysosasto 1:n, leikkausosaston ja yhteispäivystyksen hoitohenkilöstöä sekä ravintohuollon ja sairaalahuollon tehtäviä.
OYS 2030 –hankkeen ohjelmajohtaja Kari Pekka Tampiota Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan keskussairaalan uusi siipi valmistuu vaihteittain loppusyksyn aikana.
Yksi henkilö löydettiin menehtyneenä Raahessa toissailtapäivänä sairaalan rannassa mereen joutuneesta autosta.
Pohjois-Suomen erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit kokoustivat tällä viikolla Kokkolassa. Kokouksessa päädyttiin jatkamaan Pohjois-Suomen erityisvastuualueen erikoissairaanhoidon kuntayhtymien yhteisen osuuskunnan valmistelua.
Helsingin, Turun, Tampereen, Kuopion ja Oulun yliopistosairaaloiden tutkimusjohtajat ovat huolissaan sairaaloissa ja terveyskeskuksissa työskenteleville kliinisille tutkijoille tarkoitetun valtion terveyden tutkimuksen hankerahan riittävyydestä.