Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on valinnut Skanskan ja Caverionin allianssikumppaneiksi Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä johtajaylilääkäri Juha Korpelaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen suunnittelijat ja urakoitsijat ovat allekirjoittaneet päivitetyn allianssiurakkasopimuksen.
Oulun rakennuslautakunta myönsi eilisessä kokouksessaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille rakennusluvan Oulun yliopistollisen sairaalan uuden sairaalan rakentamiseen.
Oulaisten Oulaskankaan sairaalan yt-neuvottelut on rajattu koskemaan synnytysosasto 1:n, leikkausosaston ja yhteispäivystyksen hoitohenkilöstöä sekä ravintohuollon ja sairaalahuollon tehtäviä.
OYS 2030 –hankkeen ohjelmajohtaja Kari Pekka Tampiota Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan keskussairaalan uusi siipi valmistuu vaihteittain loppusyksyn aikana.
Yksi henkilö löydettiin menehtyneenä Raahessa toissailtapäivänä sairaalan rannassa mereen joutuneesta autosta.
Pohjois-Suomen erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit kokoustivat tällä viikolla Kokkolassa. Kokouksessa päädyttiin jatkamaan Pohjois-Suomen erityisvastuualueen erikoissairaanhoidon kuntayhtymien yhteisen osuuskunnan valmistelua.
Helsingin, Turun, Tampereen, Kuopion ja Oulun yliopistosairaaloiden tutkimusjohtajat ovat huolissaan sairaaloissa ja terveyskeskuksissa työskenteleville kliinisille tutkijoille tarkoitetun valtion terveyden tutkimuksen hankerahan riittävyydestä.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle poikkeusluvan synnytysten jatkamiselle Oulaisten Oulaskankaan sairaalassa.
Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa harjoiteltiin tiistai-iltana suuronnettomuustilannetta, jossa yhteispäivystykseen tulee lyhyen ajan sisällä useita eriasteisesti vammautuneita potilaita.
Korkein hallinto-oikeus on hylännyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valituksen Oulaisten Oulaskankaan sairaalan synnytystoiminnan lakkauttamisesta. Sairaanhoitopiirin johtaja Ilkka Luomaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisten kaupunki luovutti tänään muistion perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikolle Oulaskankaan sairaalan toiminnan turvaamisesta.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa on otettu käyttöön uusi hoitomuoto hyväennusteisen ja paikallisen eturauhassyövän hoidossa. Erikoislääkäri Kaisa Lehtiötä haastattelee Jussi Häkkilä.