Oulun yliopistollisen sairaalan C-rakennuksen suunnittelu on käynnistynyt.
Potilastoiminta Oulun yliopistollisen sairaalan uusissa A- ja B-rakennuksissa alkaa loka-marraskuussa.
Invalidiliitto lahjoittaa yli 20 000 puuhakirjaa Lastenklinikoiden Kummien kautta viidelle yliopistolliselle lastensairaalalle.
Oulun yliopistosairaalan johtaja Miia Turpeista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluevaltuusto perehtyi eilisessä kokouksessaan talouden ja toiminnan muuttuneeseen tilannekuvaan.
Tuoreessa väitöstutkimuksessa tarkasteltiin Oulun yliopistollisessa sairaalassa syväaivostimulaatiolla hoidettujen Parkinson-potilaiden hoitotuloksia vuosien 2006 ja 2021 välisenä aikana.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde suunnittelee sulkevansa Oulaisten Oulaskankaan sairaalan akuuttiosaston.
Autoliikenne Kajaanintieltä Oulun yliopistolliseen sairaalaan johtavalla tieosuudella siirtyy uudelle reitille lähemmäs sairaalan uudisrakennuksia tämän viikon perjantaista lähtien.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto epäilee tällä viikolla tekemänsä tarkastuskäynnin perusteella potilasturvallisuuden vaarantuneen Oulun yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrian osastolla.
Ari Kettukankaan jututettavana Lions Clubin Vihannin presidentti Petri Turula.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Raahen ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen poikkeuslupahakemuksen ja päätti lähettää sen sosiaali- ja terveysministeriölle.
Koronapotilaiden määrä on lisääntynyt merkittävästi Oulun kaupunginsairaalassa.
Uuden Oulun yliopistollisen sairaalan työmaan läheisyydessä tehdään tämän ja ensi kuun aikana asfaltointitöitä, joista aiheutuu poikkeusjärjestelyjä Kajaanintien suunnasta OYSin piha-alueelle kulkevalle tieosuudelle.
Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö Tehy ja Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ovat antaneet jälleen kaksi uutta lakkovaroitusta neuvottelujen vauhdittamiseksi.
Oulun yliopiston ja Oulun yliopistollisen sairaalan tutkimuksen mukaan naisten polvinivelten koolla sekä raskauksien ja synnytysten lukumäärällä on selkeä yhteys.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu koronatartuntoja enenevissä määrin.