Oulun Qstockin lauantain pääesiintyjä englantilainen poptähti Ellie Goulding on perunut esiintymisensä terveyssyistä.
20-vuotisjuhlavuottaan viettävä oululainen Qstock-festivaali on myyty loppuun jo kymmenettä kertaa peräkkäin.
Kotimaisen metallimusiikin kärkikaartiin jo pitkään kuulunut Amorphis on viime hetken lisäys Qstock-festivaalin ohjelmaan.
Ensi viikon lopulla Oulussa järjestettävä Qstock-festivaali on loppuunmyyty jo yhdeksättä kertaa peräkkäin.
Oulussa on ollut altistumismahdollisuus koronavirukselle useissa paikoissa viime viikonloppuna.
Oulun Qstock-festivaali on loppuunmyyty jo kahdeksatta kertaa peräkkäin.
Sinfonista metallia soittava Nightwish on oululaisen Qstock-festivaalin perjantain pääesiintyjä kesällä 2021. Huhtikuussa yhdeksännen studioalbuminsa julkaisseen Nightwishin on määrä aloittaa maailmankiertueensa syyskuussa. Ensi vuoden Qstockin muita toistaiseksi varmistuneita esiintyjiä ovat JVG, The Darkness, Sanni, Battle Beast, Kaija Koo, Stam1na, Ellinoora, Chisu, Vesala, Ida Paul & Kalle Lindroth, Lähiöbotox, JC Stewart, Mikael Gabriel, Radiopuhelimet, Xysma ja Cledos.
Oululainen Qstock-festivaali on peruttu kesän 2020 osalta. Suomen hallitus linjasi eilen keskiviikkona, että suurten yleisötapahtumien rajoittamista koronapandemian hillitsemiseksi jatketaan heinäkuun loppuun saakka.
Englantilainen Darkness, ruotsalainen Amaranthe ja ukrainalainen Jinjer ovat oululaisen Qstock-festivaalin ensimmäiset ulkomaalaiset esiintyjäkiinnitykset ensi kesälle.
Oulun Kärpät -konserni avaa uuden Tapahtumakeskus Tullisalin elämyskeskus Terminaalissa Oulun Limingantullissa helmikuussa.
Poliisi sakotti viikonloppuna Oulussa paria luvattoman lennokin lennättäjää.
Oulussa järjestettävä Qstock festivaali tuo Ouluun jälleen paljon ihmisiä tulevana viikonloppuna 26.-28.7. Ihmisiä on erityisen paljon liikkeellä perjantai- ja lauantai-iltoina sekä yöllä Raatinsaaren läheisyydessä. Muuttuneet liikennejärjestelyt koskettavat kaikkia ja niitä on jo ennen tapahtumaviikonloppua.
Oulussa ensi viikolla järjestettävä Qstock-festivaali muuttaa liikennejärjestelyitä maanantaista alkaen.
Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27.7.
Qstock tulee tekemään tänä vuonna uuden kävijäennätyksensä.
Oululaisen Qstock-festivaalin lipunmyynti on sujunut edellisvuosia vilkkaammin.