Pyhäjoen kunta, Rakennusliike Sorvoja Oy ja Kuntarahoitus Oyj allekirjoittivat tänään sopimukset Saaren uuden koulun rakentamisesta.
Jokilaaksojen pelastuslaitos sai tänään aamupäivällä lyhyen ajan sisään neljä maastopalohälytystä.
Pyhäjoella Vihannintiellä puujätteen poltosta alkanut tuli levisi eilen maastoon vajaan hehtaarin alueelle.
Linnut syttyivät palamaan törmätessään lankoihin. Palavat linnut putosivat maahan sänkipellolle ja sytyttivät pellon palamaan.
Liikuntaneuvoja Marja Pisilää haastattelee Petri Alminoja.
Katariina Sorosta, Milja Raitasta ja Tauno Rajaniemeä haastattelee Petri Alminoja.
Traktorin kuljettajana toiminut 17-vuotias paikkakuntalainen nuori mies puhalsi alkometriin 0,45 milligrammaa litralle. Tuloksen perusteella mies vietiin verikokeeseen ja hänet määrättiin ajokieltoon. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Petri Alminojan jututettavana alueviestintäpäällikkö Heli Haikola.
Petri Alminojan jututettavana rakentamisjohtaja Jouni Sipiläinen.
Puiden kaatuminen katkaisi liikenteen mm. Mannisenojan sillan ja Yppärin välillä. Tie oli raivauksen ajan suljettu liikenteeltä.
Kalajoelta auton kuljettaja jatkoi ajoaan kohti Oulaisia eikä noudattanut missään vaiheessa poliisin antamaa pysähtymismerkkiä. Poliisi joutui lopulta käyttämään piikkimattoa ajoneuvon pysäyttämiseksi. Henkilöautoa kuljetti kalajokinen keski-ikäinen mies joka puhalsi alkometriin 2,1 promillea.
Pohjois-Pohjanmaan eteläosan rannikkojokien vesi on happamoitunut viime aikojen lauhan jakson aikana.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo tekee tänään ja sunnuntaina piispantarkastuksen Pyhäjoen seurakunnassa.
PyhäKuitu käynnistää valokuiturakentamisen ensi viikon maanantaina Parhalahdella.
Pyhäjoen kunta järjestää sillan avajaiset huomenna perjantaina klo 13.30. Keväällä 1837 valmistunut silta on oletettavasti Suomen vanhin käytössä oleva tukiansassilta. Ohjelmassa on myös sillan nauhan leikkaus, ohjelmaa ja lohikeittotarjoilu Saaren koululla.
Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitoksen automaationpäätoimittajaksi on vahvistunut ranskalais-saksalainen Framatome-Siemens-konsortio. Ydinvoimalaitoksen automaatiojärjestelmien avulla ohjataan, suojataan ja valvotaan laitosta sen turvallisen ja häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.