Ilmatar Paltamo Oy suunnittelee tuulivoimapuiston rakentamista Takiankangas-Hukkalansalon alueelle Paltamossa ja Puolangalla.
Erikoissuunnittelija Mikko Rautiaista Metsähallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ajoneuvon kyydissä ollut alaikäinen menehtyi eilen illalla liikenneonnettomuudessa Somerentiellä Puolangalla.
Markkinaoikeus on määrännyt Puolangan kunnalle Kilpailu- ja kuluttajaviraston esityksen mukaisesti 120 000:n euron seuraamusmaksun.
Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin, eikä asiaan liity rikosta. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn selvittämisenä.
Puolankalainen mies joutui viime viikolla nettihuijauksen uhriksi, kun hän sijoitti huijausmielessä tehdylle sivustolle 350 euroa.
Puolangan Shellille murtauduttiin viime yönä puolen yön tienoilla.
Mies murtautui Puolangalla apteekkiin varhain eilisaamuna ja pakeni poliisia Muhokselle saakka.
Eduskuntavaalin ennakkoäänestyksessä oli eilisiltaan mennessä äänestänyt 938 070 äänioikeutettua eli 22 prosenttia kaikista äänioikeutetuista.
Eduskuntavaalin kahtena ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä kävi äänestämässä 474 002 äänioikeutettua eli 11,1 prosenttia kaikista äänioikeutetuista.
Paikkakuntalainen 69-vuotias mies menehtyi eilisaamuna Puolangan Joukokylässä sattuneessa tapaturmassa.
Maastoa paloi eilen mm. Puulangalla ja Yli-Iissä
Mies tapettiin viime yönä Puolangalla.
Presidentinvaalin ennakkoäänestyksen kahtena ensimmäisenä päivänä Oulun vaalipiirissä on äänestänyt 44 648 äänioikeutettua, 12,1 prosenttia kaikista äänioikeutetuista. Lapin vaalipiirissä vastaavat luvut ovat 21 869 ja 15,3.
Poliisi otti eilen Puolangan ja Pudasjärven välillä kiinni taksilla Pohjois-Karjalasta kohti Rovaniemeä matkanneen pariskunnan, koska matkustajana ollut humalainen mies mm. tarttui ajon aikana taksin ohjauspyörään ja virta-avaimiin.