Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 14 miljoonaa euroa nuorten työpajatoimintaan.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston mukaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen kouluterveydenhuollon määräaikaistarkastukset eivät toteudu kaikilta osin lainsäädännön mukaisesti.
Aluehallintovirastot myönsivät viime kuussa yhteensä 1 923 000 euroa kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen.
MHY Haapavesi-Kärsämäen puheenjohtaja Jukka Holappaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallitus maksaa jälleen sadan euron löytöpalkkion Pohjois-Suomessa ilmoitetusta maakotkan pesästä, joka ei ole sillä ennestään tiedossa.
4H-säätiö on myöntänyt stipendejä ansioituneille nuorille sekä aktiivisesti 4H:n toiminnassa mukana oleville.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 3 575 000 euroa yhteensä 160:lle liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeelle.
Esitykset valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmukseen on valittu.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut tänä vuonna järjestettäville taide- ja kulttuurifestivaaleille yhteensä yli 2,1 miljoonaa euroa.
Merja Möttöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsänomistajat myivät MTK:n mukaan Lapissa viime vuonna puuta noin 1,7 miljoonaa kuutiometriä, noin 300 000 kuutiota edellisvuotta enemmän.
Keskon Pohjois-Suomen alueella myynti oli viime vuonna yhteensä 1,5307 miljardia euroa ja oli edellisen vuoden tasolla.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 991 000 euroa päiväkotipihojen liikuntaedellytysten parantamiseen ja luonnonmukaistamiseen.
Oulun kauppakamari jakoi syyskokouksessaan ensimmäistä kertaa Esan pokaalin, jolla palkitaan vuoden aktiivisin uusi jäsen.
Pahiten työkyvyttömyydestä kärsivät kunnat löytyvät Itä- ja Pohjois-Suomesta, kertovat Kelan ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisemat Kansallisen terveysindeksin kuntatiedot.
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL vastustaa hallituksen leikkauspolitiikkaa järjestämällä sarjan poliittisia lakkoja, jotka kestävät vuorokauden.