Oulun Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta.
Tieksola on oululaisyleisölle tuttu kaveri, sillä hän on edustanut Kärppiä U16-ikäluokasta lähtien. Kaarlehto puolestaan pelaa loppukauden SHL-joukkue Timrå IK:n riveissä.
Westerholm liittyy Kärppien vahvuuteen heti maanantaina, kun joukkue kokoontuu jälleen. Samaan aikaan maalivahti Niklas Kokko siirtyy loppukaudeksi lainalle SaiPaan.
AC Oulu on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Obed Malolon kanssa.
Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimukset hyökkääjien Cody Kunykin ja Aleksi Mustosen kanssa.
Uusimpia sopimuspelaajia ovat Puijon Pesiksessä Ykköspesiksen etenijätilaston voittanut Misa Märsylä sekä KeKin oma kasvatti Lauri Vuollo. Markus Keski-Petäjän uusi sopimus kattaa myös kauden 2021. KeKin oma kasvatti Tommi Koivisto liittyy mukaan try-out-sopimuksella.
Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue on solminut yhdeksän pelaajasopimusta.
Sotkamon Jymyn Jani Komulainen on valittu pesäpallon miesten Itä-Länsi -ottelun Idän pelinjohtajaksi parinaan saman seuran Saku Komulainen.
Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkue on solminut jatkosopimukset seitsemän runkopelaajan ja pelinjohtajan kanssa kauteen 2021 saakka.
AC Oulu on solminut viisi uutta pelaajasopimusta. Uudet pelaajat ovat Santeri Laatikainen, Onni Heikkinen, Jyri Vääräniemi, Hannes Seikkala Christian Bohui.