OYS-erva sairaanhoitopiirien hallitukset esittävät sairaanhoitopiirien valtuustoille osuuskunnan perustamista.
Kasvisruokapäivällä halutaan vastata asiakkaiden toiveisiin. Lisäksi pyritään ohjaamaan asiakkaita käyttämään enemmän kasviksia aterioilla. Ravintosuositusten mukaan kasviksia pitäisi syödä puoli kiloa päivittäin.
Perjantaina vietettiin Oulun Peltolaan rakennettavan kehitysvammahuollon uuden osaamiskeskuksen harjannostajaisia.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Bad Boys Tuning -autokerhon tallissa Oulunsalossa. Kerholaiset eivät tosin näytä pahoille pojille, mutta käsistään ne ovat peevelin taitavia! Kuvassa kerhon puheenjohtaja ja perustajajäsen Jussi Haataja.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on valinnut Skanskan ja Caverionin allianssikumppaneiksi Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen suunnittelijat ja urakoitsijat ovat allekirjoittaneet päivitetyn allianssiurakkasopimuksen.
Oulun rakennuslautakunta myönsi eilisessä kokouksessaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille rakennusluvan Oulun yliopistollisen sairaalan uuden sairaalan rakentamiseen.
Pohjoinen valokuvakeskus lahjoittaa viime kuussa järjestetyn SNAP-valokuvafestivaalin teokset OYS:n lasten ja nuorten osastoille.
OYS 2030 –hankkeen ohjelmajohtaja Kari Pekka Tampiota Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopistollisen sairaalan tiloissa tapahtuneeseen seksuaalirikokseen vangittuina olleet kaksi miestä on tänään vapautettu tutkinnanjohtajan päätöksellä. Henkilöitä epäillään edelleen raiskausrikoksesta sekä varkauden yrityksestä. Esitutkinnan ollessa loppusuoralla tutkintavankeuden jatkaminen ei ollut enää tarpeellista esitutkinnan turvaamiseksi.
Oulun yliopistollinen sairaala ottaa käyttöön sähköisen Omavointi-palvelun ja ajanvarausmuistutukset tekstiviestinä.
Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäistä rakennusvaihetta koskeva urakkasopimus allekirjoitettiin tänään.
Oulun yliopistollisen sairaalan aivoinfarktipotilailla on vähemmän hoitopäiviä ja pienempi kuolleisuus kuin muiden yliopistosairaaloiden potilailla. Myös sepelvaltimotaudin ja lonkkamurtuman hoidossa päästään hyviin tuloksiin.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto päättää tänään kokouksessaan OYS Lasten ja naisten sairaalan rakentamisesta.
Buddy Healthcare on kehittänyt älypuhelinsovelluksen tehostamaan pienten lasten leikkaushoidon prosessia ja parantamaan sen laatua. Sovellusta testataan parhaillaan OYS TestLabissa ja OYS:n lastenkirurgian yksikössä.
Osastohoidossa ollut potilas oli viime yönä hukassa Oulun yliopistollisessa sairaalassa.