Vuoden kuvataiteilija on valittu yhteistyössä Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen kanssa.
Kilpeläinen toimii alttoviulun äänenjohtajana Helsingin kaupunginorkesterissa ja on jousikvartetti Meta4:n jäsen.
Kaikkiaan festivaalilla on 11 erilaista ohjelmakokonaisuutta, jotka tuovat Oulun seudulle kamarimusiikin huippunimiä jo 26. kerran.
Hänen Vanishing Point -näyttelynsä on tänä vuonna esillä Oulunsalon kirjastossa 10.8.–29.9. välisenä aikana. Väänäsen töissä yhdistyy inhimillisyys, rosoisuus ja herkkyys.
Rännäli on paljasjalkainen oululainen, joka on tehnyt kansainvälistä uraa New Yorkissa yli 20 vuotta. Huippupianisti ja säveltäjä muutti syksyllä perheineen Ouluun. Rännäli on jättänyt oman kädenjälkensä vuodesta 1998 asti Oulun seudulla järjestetyn festivaalin historiaan. Rännälistä tulee Oulunsalo Soin viides taiteellinen johtaja.
Joel Karppanen on valittu 24. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi.
Oulunsalo Soin taiteellista johtaja Kreeta-Maria Kentalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunsalo Soin taiteellista johtaja Kreeta-Maria Kentalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Huhdan Block-teoksia voi nähdä kahdessa näyttelyssä, päänäyttely on esillä Pohjoisessa valokuvakeskuksessa Kulttuuritalo Valveella 10. elokuuta – 15. syyskuuta ja sivunäyttely on esillä Oulunsalon kirjastossa Kauppakeskus Kapteenissa 8.–31. elokuuta. Oulunsalo Soi -festivaalia vietetään 8.–11. elokuuta osana Oulun juhlaviikkoja. Ohjelma julkistetaan huhtikuussa.
Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin uusi taiteellinen johtaja on Kreeta-Maria Kentala.
Taiteellista johtaja Virpi Räisästä haastattelee Jussi Häkkilä.