Seuran puheenjohtaja Jaakko Keihäskoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi on ottanut kiinni kolme nuorta epäiltynä Kemissä Louhitiellä asumattoman omakotitalon polttamisesta.
Kankaanpäässä viikonloppuna järjestettyjen valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien Ramppikuume-nuorisoteatterikatselmuksen kiertopalkinnon ja tuhannen euron stipendin sai Tampereen Tiili Teatteri esityksellään Minä olin täällä.
Valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmuksessa Kankaanpäässä nähdään tänä viikonloppuna teoksia, joista moni on käsikirjoituksesta ja ohjauksesta aina tekniikkaan asti nuorten tuottamia.
Ari Kettukankaan jututettavana Oijärven nuorisoseuran puheenjohtaja Seppo Tuohino.
Tunnustus jaettiin Pudasjärven Koskenhovilla torstaina pidetyssä liiton kevätkokouksessa.
Suomen Hippos palkitsi lauantaina viime vuoden ansioituneita poniraviurheilijoita ja nuorisotoimijoita Lappeenrannassa järjestetyssä nuorisogaalassa.
Suomen Nuorisoseurat palkitsee vuosittain ansioituneita nuorisoseuralaisia ja nuorisoseuroja valtakunnallisin tunnustuksin. Tänä vuonna Vuoden Nuorisoseura-, nuorisoseuralainen-, nuori nuorisoseuralainen- ja vastuullisuusteko -tunnustukset jaettiin Nuorisoseurapäivän juhlassa perjantaina.
Esitykset valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmukseen on valittu.
Tulevana kesänä Oulun kaupunki pilotoi kesätyöharjoittelua oululaisille erityisnuorille ja vammaisille yli 18-vuotiaille opiskelijoille.
Vuosiavustus myönnetään nuorisoyhdistysten yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Projektiavustus on haettavissa läpi vuoden.
Anna Koskelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Teos sijoittuu Seminaarinkatu 2:ssa sijaitsevan kiinteistön eteläpäätyyn. Raahen ensimmäisessä seinämaalauksessa näkyy kuvataiteilija Kim Somervuoren maalauksellinen ilmaisu ja viittauksia populaarikulttuuriin.
Poliisi otti kiinni perjantai-iltana useita häiriötä aiheuttaneita nuoria Ylivieskassa, osa heistä oli alaikäisiä.
Ari Kettukankaan jututettavana juhlatoimikunnan puheenjohtaja Petri Turula.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on antanut kaksi määräystä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen nuorisopsykiatristen potilaiden osastohoitoa koskien.