Oulun yliopisto on myöntänyt kunniatohtorin arvonimen pitkän uran Nokiassa tehneelle Veijo Kontakselle.
Kumppanuussopimuksessa OSAO ja Nokia Solutions Networks sopivat keskinäisestä, pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta yhteistyöstä ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä sekä kehittämisessä.
Perustettu luonnonsuojelualue on kokoaan merkittävämpi sillä se yhdistää aiemmin Nokia Oyj:n maille perustetun luonnonsuojelualueen ja valtion metsätalousalueista luonnonsuojelutarkoituksiin siirretyt alueet muodostaen yhteensä vajaan 140 hehtaarin suuruisen suojelualuekokonaisuuden Kitkajoen etelärannalle.
Nokia kertoi tänään osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä suunnitelmistaan alentaa kulurakennettaan.
Oulun kauppakamarin Vetovoima-palkinnon saa tänä vuonna Nokia.
Ylemmät Toimihenkilöt YTN julistaa lakon valikoiduissa teknologiateollisuuden yrityksissä ensi kuun puolivälissä.
Nokian johtama ja Oulun yliopiston koordinoima suurten teollisten ja akateemisten sidosryhmien yhteenliittymä on aloittanut projektin, jonka tavoitteena on nopeuttaa RF- ja antenniteknologioiden kehitystä ja vauhdittaa siirtymistä 5G:stä 6G:hen.
Nokialle varatun tontin kaava Oulun Linnanmaalla on tullut voimaan.
Oulun kaupunginvaltuusto hyväksyi eilisessä kokouksessaan asemakaavamuutoksen, joka mahdollistaa Nokian 150-200:n miljoonan euron investoinnin Linnanmaalle.
Nokian tarinasta tehdään tv-sarja, joka on työnimeltään "Made in Finland". Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Maarit Lalli, joka oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Uuden rengasmittauslaitteiston kehittämisessä Oulun yliopiston tutkijat ovat tehneet yhteistyötä Nokian Raskaiden Renkaiden sekä ruotsalaisten VTI:n, Volvon ja Scanian kanssa. Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikön Teppo Siltasen mukaan uusi mittauslaitteisto mahdollistaa nopean ja luotettavan rengastestauksen.
Nokia aloittaa ensi viikon tiistaina yt-neuvottelut, joiden arvioidaan johtavan noin 180:n työpaikan vähennykseen.
Nokia aloittaa Suomessa ensi tiistaina yt-neuvottelut, joiden arvioidaan johtavan noin 350:n työpaikan vähennykseen.
Oulun kaupunki etsi Oulun seudulta Työmatkaliikkumisen edelläkulkijaa osana vuoden 2018 Liikkujan viikkoa.
5G-Safe-hankkeen projektipäällikkö Tiia Ojanperää VTT:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Nokia vähentää yt-neuvottelujen seurauksena Suomessa 353 työntekijää, joista 283 verkkoliiketoiminnassa ja 70 Nokia Technologies -liiketoiminnassa.