Oulun Lumotut sanat -festivaali tavoitti lähes 20 000 kävijää.
Viikonloppuna järjestetty Oulun Lumo-valofestivaali houkutteli jälleen runsaan määrän kävijöitä Oulun keskustaan.
Lumo-reitin varrella on tarjolla useita yhteisöjen ylläpitämiä kojuja, joista on saatavilla lämpimiä juomia. Myös useat ravintolat osallistuvat Lumo Menuun tarjoten juomia ja annoksia laajennetuilla aukioloajoilla.
Oulussa tänä keväänä järjestetty Lumotut sanat -lasten ja nuorten sanataideviikot keräsi yhteensä 9130 näyttelyvierasta ja tapahtumakävijää.
Lumotut sanat -festivaalin taiteellista johtaja Kati Inkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Viikonloppuna järjestetty Lumo-valofestivaali houkutteli jälleen runsaan määrän kävijöitä Oulun keskustaan ihastelemaan valoteoksia.
Lumo Light Festivalista juteltiin Pookin iltapäivässä. Vieraina Anna Lanas ja Jarkko Halunen.
Oulun Lumo-valofestivaali käynnistyy tänään.
Lumotut sanat -festivaalin taiteellisina johtajina toimivat sanataideopettajat Kati Inkala ja Anna Anttonen. Anna Anttosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Viikonloppuna järjestetty Oulun Lumo-valofestivaali houkutteli noin 100 000 kävijää.
Lumo Light Festival Oulu valaisee kaupungin tulevana viikonloppuna. Pookin iltapäivässä valofestivaalista kertoivat tuottajat Anna Lanas ja Jarkko Halunen.
Oulun Lumo -valofestivaalin rakentaminen käynnistyy tänään ja vaikuttaa Oulun keskusta-alueen liikennejärjestelyihin ensi maanantaihin saakka.
Tämän vuoden Lumo-valofestivaali jouduttiin koronan vuoksi perumaan, mutta tapahtuman järjestäjät halusivat kuitenkin tarjota jotain piristystä synkän marraskuun keskelle.
Oulussa marraskuun 20.-22. päiville suunniteltu Lumo-valofestivaali on peruttu. Syynä on koronatilanne ja sen leviämisen estäminen.
Joonaksen vieraana Lumo Light Festivalista tuottajat Anna Lanas ja ohjelmapäällikkö Jarkko Halunen.
Sanataideviikkojen taiteellista johtaja Kati Inkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.