Tuotanto loppuu Raahen yksikössä syys–lokakuussa ja yksikkö suljetaan marraskuun loppuun mennessä. LapWall siirtää Kastelli-talot-asiakkuutensa tuotannon Raahesta Pyhännän yksikköönsä. Muu tuotanto on siirretty sinne jo aiemmin.
LapWall Oyj tiedotti 14. kesäkuuta allekirjoittaneensa noin 6,5 miljoonan euron sopimuksen SRV Rakennus Oy:n kanssa Metsä Woodin rakennuttaman kertopuutehtaan kattoelementtiurakasta Äänekoskelle. Sopimukseen sisältyi tilaajan purkuoikeus.
LapWall on päättänyt antaa taloudellisen ohjeistuksen vuodelle 2023. Yhtiö arvioi, että sen liikevaihto vuonna 2023 on 40–45 miljoonaa euroa ja liikevoitto ilman liikearvon poistoja 4,0–4,5 miljoonaa euroa. 
LapWall antoi eilen muutosneuvottelukutsun Raahen yksikössä.
LapWall on saanut päätökseen viime kuun alussa aloittamansa Raahen yksikön muutosneuvottelut.
LapWall on tehnyt tämän kuun aikana yli kolmen miljoonan euron edestä sopimuksia puurunkoisten vesikattoelementtien toimituksista.
LapWall on allekirjoittanut noin 6,5:n miljoonan euron sopimuksen Metsä Groupin uuden palkki- ja levymateriaaleja valmistavan kertopuutehtaan kattoelementtiurakasta Äänekoskelle.
LapWall on ostanut KW-Componentin elementtiliiketoiminnan.
LapWall ja KW-Component ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa KW-Componentin elementtiliiketoiminta siirtyy LapWallin omistukseen.
LapWall Oy:n tammi-maaliskuun liikevaihto pieneni viime vuodesta 23.6 prosenttia 9,3:een miljoonaan euroon.
LapWall on saanut Pyhännän yksikössä käynnissä olleet yt-neuvottelut päätökseen.
Pyhäntäläinen LapWall on allekirjoittanut noin 1,5:n miljoonan euron sopimuksen Nordec Oy:n kanssa Sipoon logistiikkakeskuksen kattoelementtiurakasta.
Pyhäntäläisen Lapwallin tämän vuoden tammi-maaliskuun liikevaihto oli 12,1 miljoonaa euroa, 55,6 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten.
Pyhäntäläinen LapWall on allekirjoittanut noin 2,5:n miljoonan euron sopimuksen Nordec Oy:n kanssa Nrep Oy:n Nurmijärvelle rakennuttaman logistiikkakeskuksen kattoelementtiurakasta.
Pyhäntäläisen LapWall Oy:n viime vuoden liikevaihto kasvoi 13,6 prosenttia edellisvuodesta 35,5:een miljoonaan euroon.
Pyhäntäläinen puuelementtejä taloteollisuudelle valmistava LapWall Oy on järjestänyt suunnatun osakeannin, jossa Osuuskunta PPO merkitsi yhtiön uusia osakkeita viidellä miljoonalla eurolla. LapWall käynnisti viime syksynä 30:n miljoonan euron investointiohjelman, minkä takia yhtiö on hakenut ulkopuolista sijoittajaa.