Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on saanut valmiiksi nelostien pitkän aikavälin tavoitetilan ratkaisut Iin Olhavan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdalla.
Ari Kettukankaan jututettavana Kuivaniemen nuorisoreuran puheenjohtaja Raimo Ikonen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus määrittää nelostien pitkän aikavälin tavoitetilan ratkaisuja Iin, Olhavan, Myllykankaan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdilla
Rasvamonttu yrittää tulkita tällä kertaa ajan patinoimaa peltiä Hitsauspuik...korjaan...Puikontiellä Kuivaniemen kirkonkylällä :) Tolosen Aleksi puolestaan kerää vanhoja traktoreita ja on lukenut enemmänkin kyseisten koneiden historiasta ja tekniikasta. Kyseinen nuorimies hallitsee uudempienkin koneiden sielunelämää ja jatkaa edelleen jossain vaiheessa myös asiakastöitä omalla korjaamolla ja toiminimellä. Kotitallista ja pihamaalta löytyy mm. useampi englantilainen David Brown ja niiden joukkoon on eksynyt muutama harvinaisempikin malli. Konekärpänen puraisi Aleksia jo pikkupoikana ja tuosta ajasta on puolestaan edelleen muistona Erkkolan invamoposta ja Sachsin moottorista kasattu "mikroauto". Tulevaisuus myös näyttää, alkaako tämän maahengellä varustetun sepän toimesta pöllyämään multa paikallisilla peltoviljelmillä!
Nuorisoseuran puheenjohtajaa jututtaa Ari Kettukangas.
Moottoripyöräilijä törmäsi eteen tulleen henkilöauton keulaan ja kuljettaja loukkaantui lennettyään auton keulan ylitse tiehen. Hän sai vammoja ainakin käteensä ja lantion alueelle. Kuljettaja oli tajuissaan, pystyi kävelemään ja hänet toimitettiin sairaalaan hoidettavaksi. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatimassa tie- ja rakennussuunnitelmaa nelostien keskikaiteellisen ohituskaistaparin rakentamiseksi välillä Kuivaniemi-Simo.