Poliisi otti kiinni eilisiltana kaaharin Kiimingissä Koitelinkoskentiellä.
Uusi tehdas luo kymmeniä uusia työpaikkoja, jotka tarjoavat paikallisille mahdollisuuksia kestävään työllistymiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Tehdas myös kasvattaa tuotantokapasiteettia ja kilpailukykyä.
Kiimingin Alakylän koulun vuonna 2020 tulipalossa tuhoutuneen A-rakennuksen tilalle rakennetaan uusi puukoulu.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut ympäristövaikutusten arviointimenettelyn valtatie 20:n parantamisesta Korvenkylän ja Kiimingin välillä.
Oulun kaupungin liikuntapalvelut on myöntänyt tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävän tunnustuspalkinnon Kiimingin Urheilijat ry:lle ja Kiimingin reserviläiset ry:lle.
Tehtaan toiminta ei kärsinyt merkittäviä vaurioita.
Ylisyviä ojituksia välttämällä voidaan vähentää ruosteista rautasakkaa vesistöistä, varsinkin jos niillä ei voida lisätä metsätaloudellista kannattavuutta.
Markku Perälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut yleissuunnitelman laatimisen valtatielle 20 Korvenkylän ja Kiimingin välille.
Havainnon tulipalosta teki mökkinaapuri. Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja ja tarkempaa syttymissyytä tutkitaan.
Henkilöauto suistui ulos tieltä kuljettajan paetessa poliisia eilen iltapäivällä Ylikiimingissä Hiivasuontiellä.
Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa kahtena törkeän pahoinpitelyn yrityksenä ja kahtena pahoinpitelynä.
Ekovilla Oy:n tiloissa Kiimingissä oli tänään aamupäivällä tulipalo.
Kunnostusaktiivi Birger Ylisaukko-ojaa Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistyksestä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa Iijoen sillan uusimiseksi Kiimingin ja Yli-Iin välisellä maantiellä.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt viime vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Ylikiimingin kalastuskunnalle pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta työstä luonnon monimuotoisuuden ja ennallistamisen, lähiruuan, kalastusmatkailun, sosiaalisen yhdessäolon ja tekemisen sekä vesistöjen monipuolisen käytön mahdollistamisen ansiosta.