Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa Iijoen sillan uusimiseksi Kiimingin ja Yli-Iin välisellä maantiellä.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt viime vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Ylikiimingin kalastuskunnalle pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta työstä luonnon monimuotoisuuden ja ennallistamisen, lähiruuan, kalastusmatkailun, sosiaalisen yhdessäolon ja tekemisen sekä vesistöjen monipuolisen käytön mahdollistamisen ansiosta.
Tulipalossa vuonna 2020 tuhoutuneen Kiimingin Alakylän koulun tilalle rakennetaan uusi.
Ylikiimingin Nuijamiesten satavuotissuunnitteluryhmän puheenjohtaja Piia Parkkista haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi tutkii eilen Kiimingissä sijaitsevaan Kiiminkipuiston kouluun kohdistunutta koulu-uhkausta perättömänä vaarailmoituksena.
Kiimingin yrittäjien vuoden yrittäjäpalkinnolla on palkittu oululainen GoArctic Oy.
Erikoissuunnittelija Mikko Rautiaista Metsähallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Moottoripyöräilijä menehtyi eilen Oulun Kiimingissä henkilöauton ja moottoripyörän yhteentörmäyksessä.
Oulun kaupungin liikuntapalvelut rakennuttaa ulkokuntoilupuiston ja kuntoiluportaat kuluvan kesän aikana Kiiminkipuistoon.
Rasvamonttu vaalii tällä kertaa kotiseutu perinteitä Ylikiimingissä. Pöyskön Erkille teema on niin laaja käsite, ettei kaikki kokoelman koneetkaan meinaa mahtua Nuorittan kylän ja Ylikiimingin taajaman välille. Onneksi parempi puolisko Eeva kuitenkin ohjaa koko paketin kasassa pitämisessä Zetorin takapenkiltä käsin :) Mestarin itsensä mukaan köyhyys kuitenkin rajoittaa myös koneiden määrää ja omia kättentaitoja. Monenlaista härvilää on kuitenkin kasautunut oman näpertelyn johdosta aina kaksipyöräisistä nelipyöräisiin ja rantteen puolelle kuorimakoneesta pärekoneeseen saakka. Seuraavaksi kurkataankin kuinka hienoja pärisijöitä on matkan varrella syntynyt ja minkälaisia keksintöjä erilaiset työvaiheet ovat opettaneet tekijäänsä rakentamaan!
Luonnonperintösäätiö osti loppuvuodesta 14:n hehtaarin metsän Oulun Kiimingistä.
Oulun kaupunki ja Oulun yliopisto toteuttavat ensi maanantaina Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon asukkaille ja yrittäjille puhelinkyselyn, jossa tiedustellaan mielipiteitä entisten kuntakeskusten tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Rasvamontussa mennään tällä kertaa koillisen suuntaan Ylikiimingin Nuorittan kylälle. Tarkemmin katsottuna kyseessä taitaa ollakkin itä, nimittäin sen verran komean ladakattauksenkin on Valkolan Esko tehnyt syntymäkotinsa rantteelle. Hulppeaan valikoimaan mahtuu myös monenlaisia muita autoja, kaksipyöräisiä ja traktoreita. Onpa joukossa mukana myös harvinaisuuksiakin ja mestarin omaa kätten jälkeä. Seuraavaksi tutustututaankin tähän konemieheen ja kokoelmaan, joka on kasvanut harrastuksena vuosikymmeniä kestäneen turveyrittäjyyden yhteydessä!
Kiiminkijoesta etsitty henkilö löydettiin perjantaina hukkuneena Jokikokonkosken kohdalla.
Kiimingissä Kukkulanraitilla paloi tänä aamuna noin 50-neliöinen autotallirakennus.
Kevyen liikenteen väylillä välillä Oulu-Kiiminki tehdään päällystys- ja kuivatustöitä pääosin ensi kuun aikana.