Oululaiset lapsiperheet ja muut Lego-rakentamisesta kiinnostuneet kutsutaan osallistumaan unelmien kaupunkikeskustan suunnitteluun.
Monitoimitalo valmistuu kesällä 2026.
Alueelle suunnitellaan enintään 15 tuulivoimalaa, joiden korkeus voi olla korkeintaan 300 metriä ja teho 7–10 megawattia per voimala. Aurinkopaneeleja tulisi n. 130 hehtaarin alueelle. Tarkempi toteutustapa ja teho selviävät suunnittelun edetessä.
Paikkajakotoimikunnan tehtävänä on sopia paikkajaon periaatteista, pisteyttää luottamushenkilöpaikat ja neuvotellen jakaa ne puolueiden kuntavaaleissa saamien äänimäärien suhteessa. Kaupunginhallitus merkitsi myös tiedoksi kaupunginvaltuutettujen koulutus- ja perehdyttämisohjelman vuodelle 2025 ja oikeuttaa koulutukseen kutsutut luottamushenkilöt osallistumaan koulutuksiin.
Kaikkien Oulu-hankkeen projektipäällikkö Priyanka Soodia haastattelee Jussi Häkkilä.
26:n seutukaupungin kaupunginjohtajat pelkäävät, että kuntapalvelujen järjestäminen vaikeutuu, jos hallitus vie läpi hankintalain uudistuksen suunnittelemallaan tavalla.
Hankinnat liittyvät työkone- ja kuljetuspalveluiden ostoihin. Kaupunki tulee selvittämään, onko toiminta ollut tahallista vai onko se johtunut osaamattomuudesta tai huolimattomuudesta.
Ensi kesänä toteutettavan teoksen tarkempi sijainti ja taiteilijavalinta julkistetaan keväällä.
Messut houkuttivat paikalle yhteensä noin 1730 kävijää.
Kysely on Suomessa ainutlaatuinen ja vain Helsinki on Oulun lisäksi Suomen kaupungeista tehnyt samantyyppisen eettisen kyselyn.
Suunnitteluhankkeen tavoitteena on parantaa Pakkahuoneenkadun viihtyisyyttä ja houkuttelevuutta, selkeyttää liikennejärjestelyjä sekä sujuvoittaa jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita ydinkeskustan alueella.
Oulun kaupungilla on tulevanakin kesänä monipuolisia kesätyöharjoittelupaikkoja eri palvelualueilla ja liikelaitoksissa, muun muassa kirjastoissa, museoissa, päiväkodeissa, kouluissa, matkailuneuvonnassa ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapidossa.
Työterveyslaitoksen toteuttama Kunta10-hyvinvointikysely on laajin Suomessa kunta-alalla tehtävä työelämää tutkiva kysely ja se tehdään joka toinen vuosi. 
Kehittämissuunnitelman laadinta etenee kevään 2025 aikana kahden esittelytilaisuuden ja työpajan voimin. Hankkeen tavoitteena on laatia kehittämissuunnitelma, joka ottaa huomioon kohteiden saavutettavuuden kestävillä liikkumismuodoilla. Lopputuotoksena syntyy työn tuloksista kertova havainnollinen raportti ja sähköinen kartta-alusta, johon on kerätty nykyiset alueet, kohteet, reitit sekä uudet kehitysehdotukset.
Tavoitteena on mahdollistaa uuden, suunnitteluvarauksen mukaisen, uimarantaa palvelevan sauna-, kahvila- ja huoltorakennuksen sekä siihen liittyvien toimintojen sijoittuminen alueelle. Asemakaavan muutoksessa tutkitaan myös uimarantaa ympäröivän puistoalueen ja sen kulkureittien järjestelyä sekä nykyistä kestävämmän laiturin toteuttamista. Oulun kaupunginhallitus päätti myös lähettää edelleen kaupunginvaltuustolle elokuvateatteri Starin laajentamiseen liittyvän asian.
Uimahallin kokonaiskustannukset ovat talousarvion mukaiset 21,2 miljoonaa euroa ja liikuntahallin korjauskustannus on 5,1 miljoonaa euroa.