Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut tiesuunnitelman laatimisen jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisesta valtatielle 22 välille Laitasaari-Kärnä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa noin kahden kilometrin mittaisen jalankulku- ja pyörätien rakentamiseksi Kuivasjärventielle välille Alakylä-Hämeenjärventie.
Liikenneinsinööri Minna Koukkulaa Oulun kaupungilta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus suunnittelee jalankulku- ja pyörätietä Hyrynsalmelle maantielle 8890 välille Hyryntie-Teollisuustien liittymä noin 1,1:n kilometrin matkalle.
Jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen alkaa Kalajoen Rautiossa maantien 774 varteen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamiseksi Vaalaan Jylhämäntien varteen välillä Harritie-Koskentie.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Vaalassa välille Harritie-Koskentie.
Oulun uusimman pyöräbaanan, Kembaanan ensimmäinen vaihe on avattu liikenteelle.
Oulussa on otettu käyttöön uuden tieliikennelain mukaisia liikennemerkkejä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen uutta jalankulku- ja pyöräilyväylää varten Oulussa välillä Koiteli-Huttukylä.
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista liikenneinsinööri Harri Vaaralaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois- Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus laatii yhdessä Oulun kaupungin kanssa tiesuunnitelmaa maantielle 847 Äimäraution ja Rantavainion välille.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii yhdessä Iin kunnan kanssa tiesuunnitelmaa Maalismaantien jalankulku- ja pyöräilyväylästä välillä Asemakylä-Paasonperä.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus aloittaa jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Limingantielle välille Rantavainio-Äimärautio.
Hailuodontielle rakennetaan uusi, ajoneuvoliikenteestä erotettu jalankulku- ja pyöräilyväylä tien pohjoispuolelle välille Salonpääntie-Riutunkarin lauttaranta.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt yhteensä 31,5 miljoonaa euroa 51:lle kevyen liikenteen investointihankkeelle.