Ympäristöministeriö avustaa kahdeksaa uutta ravinnekierrätyksen ja uusiutuvan energian hanketta yhteensä 9,6:lla miljoonalla eurolla.
Tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun ELY-keskuksilta rahoituksen sai 10 erilaista Oulujoen virkistyskäytön edistämiseen tähtäävää OUMO-hanketta.
SUH korostaa, että paksukaan jää ei välttämättä enää ole turvallista. Jäällä liikkuminen vaatii nyt erityistä tarkkaavaisuutta.
Alavieskaan Alavieskantien sillan alapuolelle on muodostunut jääpato koko joen leveydelle.
Johtava vesitalousasiantuntija Niina Karjalaista Lapin ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Havaintojen mukaan molempien alueiden läheisyydessä liikkuu edelleen hiihtäjiä, maastopyöräilijöitä, moottorikelkkoja ja jopa autoja.
Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.
Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri myöntää Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen Kajaanissa toimiville Variskankaan Martoille.
Poliisi on alkuviikosta takavarikoinut kannabista ajoneuvosta ja kahdesta yksityisasunnosta Kajaanissa yhteensä 300 grammaa.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on allekirjoittanut Finnairin kanssa sopimukset lentoliikenteen järjestämisestä viidelle maakuntakentälle.
Pelastuslaitoksen pintapelastajat pelastivat eilen jäälautalla joessa ajelehtineen pienen koiran Utajärvellä.
Kajaanissa poliisi otti lauantaina kiinni miehen, joka meni täyden ostoskärryn kanssa ulos liikkeestä maksamatta ostoksiaan.
Kajaanin pallohalli Kuntokadulla jouduttiin eilen tyhjentämään sortumavaaran vuoksi.
Hailuodon jäätietä ei tänä talvena avata.
Poliisi otti eilen illalla ja viime yönä kiinni kolme huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajellutta Kajaanissa, Oulaisissa ja Oulussa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu aloittaa ensi syksynä sairaanhoitajien monimuotokoulutuksen Raahessa kolmen vuoden tauon jälkeen.