Oulu on ensimmäinen verkostoon kuuluva suuri kaupunki Pohjoismaissa.
Business Oulun asiakkuuspäällikkö Jyrki Kemppainen kertoi Pookin iltapäivässä, miten Oulun Nallikarin ja Hietasaaren suunnittelu ja rakentaminen etenee.
DNA, Business Oulu, sivistys- ja kulttuuripalvelut, Hiukkavaaran koulu ja Playsign toteuttavat yhdessä 5G-pilotin Hiukkavaaran koulussa. BusinessOulun yhteyspäällikkö Heikki Huhmo oli Marjan jututettavana Pookin päivässä.
Tuttu yrittäjä -projektista kävivät kertomassa Oulun Yrittäjät ry:stä Auli Lukkarila ja Minna Haapaniemi.
Riina Aikio, tapahtumapäällikkö Business Oulusta, kävi juttelemassa Marjan kanssa Tierna-ajasta.
BusinessOulun mukaan yksinyrittäjätuen hakemuksia on Oulussa jätetty yli tuhat.
Poikkeusolojen takia Pohjoisen parhaat -gaalaa ei toteuteta tänä vuonna yleisötilaisuutena, vaan suljettuna palkintojenjakona tämän viikon torstaina.
Pohjoisen parhaat -äänestys on käynnissä ja kestää tulevaan sunnuntaihin saakka. Äänestämään pääsee osoitteessa www.kaleva.fi/pohjoisenparhaat. Parhaat tapahtumat palkitaan 26. maaliskuuta Pohjoisen parhaat -gaalassa hotelli-ravintola Lasaretissa Oulussa. Yleisö voi äänestää suosikkiaan vuoden 2019 parhaan kulttuuri-, urheilu- ja messutapahtuman kategorioissa. Äänen voi antaa myös vuoden suosikkitapahtumalle. Äänestäjien kesken arvotaan kaksi kahden hengen lippupakettia palkintogaalaan. Esiraati päättää kunkin kategorian finalistit, joiden joukosta voittajat valitaan puoleksi yleisöäänten ja puoleksi asiantuntijaraadin antamien pisteiden perusteella. Asiantuntijaraati valitsee palkittavaksi myös vuoden tapahtumajärjestäjän, vuoden erityismaininnan sekä festivaali- ja tapahtuma-alan palveluntarjoajan.