Uuden alikulkukäytävän ja kevyen liikenteen väylän rakennustyöt alkavat Kuusamon keskustan pohjoispuolella valtatie 5:llä.
Oulussa Intiön ja Värtön yhdistävät moottoritien alittavat kevyen liikenteen alikulkukäytävät suljetaan vuorotellen liikenteeltä tällä viikolla yöaikaan.
Limingantien katutyöt ja Rautionpolun alikulkulkukäytävän rakentaminen Oulun Limingantullissa käynnistyvät tänään.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatimassa tie- ja rakennussuunnitelmaa kantatielle 88 Palokyläntien ja Oravantien liittymäalueelle Raahessa.
Siltojen alapuolen pinnoituksesta johtuen ns. pohjoinen alikulku Oulussa joudutaan pitämään suljettuna tämän viikon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 22-06.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on käynnistänyt tie- ja rakennussuunnitelman laatimisen kantatielle 88 Palonkyläntien ja Oravantien liittymäalueelle.
Ratasillan purkamisesta johtuen Kajaanintie Oulussa joudutaan pitämään suljettuna ensi viikolla öisin maanantaista perjantaihin iltakymmenestä aamukuuteen.
Oulussa Kajaanintien ja Heikinkadun risteyksessä sijaitseva rautatien ns. pohjoinen alikulku suljetaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä iltakymmenestä aamukuuteen ratasillan pääkannattimien noston takia.
Kajaanintien ja Heikinkadun risteyksessä sijaitseva ns. pohjoinen alikulku Oulussa joudutaan pitämään suljettuna ratasillan purkamisesta johtuen ensi yönä klo 22:sta aamukuuteen ja tarpeen vaatiessa samaan aikaan seuraavana yönä.
Pohjoisen alikulun peruskorjaus käynnistyy Oulussa ensi maanantaina.