Kuva: Pixabay

Arctic Smart Village Oy aloittaa joukkorahoituskampanjan

09.09.2020 08:41 - Marja Ollakka

Maaseudun elinvoimaisuutta ja asumisen kestävyyttä kehittävä Arctic Smart Village Oy hakee kasvurahoitusta joukkorahoituksella.

Rahoituksella vastataan kasvavaan kysyntään ja pyritään vahvistamaan maaseudulle muuttamisen trendiä. Yrityksen Älykylä® -konsepti on kehitetty madaltamaan muuttamisen kynnystä ja samalla tekemään asumisesta hiilineutraalia.

Arctic Smart Village Oy toivoo niiden ihmisten sijoittavan joukkorahoituskampanjaan, jotka ovat huolissaan harvaan asutun alueen tulevaisuudesta tai jotka haluavat tehdä kannattavan sijoituksen. Yhtiö lupaa kaksinkertaistaa sijoitetun pääoman viiden vuoden aikana. Pilottikohde on tulossa kohdemarkkinointiin vielä syyskuun aikana ja toinen on jo suunnittelupöydällä. Lisäksi yritys odottaa 2-3 uuden kohteen suunnittelun lähtevän liikkeelle vielä tämän syksyn aikana. Yrityksen ydintarkoitus on kasvattaa maaseudun elinvoimaisuutta, vaurautta ja ihmisten elämänlaatua, sekä kestävää asumista Suomessa mutta myös kaikkialla maailmassa.

Älykylä® -konseptia kehitetään yhteistyössä useiden yliopistojen, viranomaisten ja yritysten kanssa. Pilottikohteen suunnittelussa on mukana Schneider Electric, Holda Energy Solutions, Heliostorage Oy, Seniortek Oy, Kiirunatalot Oy, Granlund Consulting, Platform of Trust ja monet muut tahot. Osuuskuntamallin suunnittelua on tehty yhteistyössä Asumisen kehittämis- ja rahoittamislaitos ARA:n kanssa. Yhteiskunnallinen yritys on hyväksytty jäseneksi muun muassa Arvoliittoon ja Green Building Council Finlandiin, jossa sillä onkin edustus useissa toimikunnissa.

Lue myös: Oululainen terveysteknologiayhtiö Nukute sai tuotteelleen lääkintälaitehyväksynnän – uniapnean mittauslaite lanseerataan Euroopan markkinoille

Kilpailut

Uusimmat