Tangoprinsessa Nina Åkerman joutui tylyn varkauden kohteeksi Kanarialla

17.11.2017 07:59 - Joonas Hepola

Parhaillaan Cran Canarialla Playa Del Inglesissä keikkaileva Nina Åkerman joutui myöhään keskiviikkoiltana varkauden kohteeksi.

Olin esiintymässä grillijuhlilla ja kävin sen jälkeen viemässä ylimääräisiä tavaroita hotellihuoneelle. Sen jälkeen piipahdin noin tunnin verran Tanssiravintola Foxissa, kertailee Åkerman Radio Pookille tapahtumien kulkua keskiviikkoiltana.

Tanssiravintolasta hotellihuoneella palatessa odotti ikävä yllätys.

- Koko huone oli pengottu läpikotaisin. Matkalaukut olivat ihan sekaisin ja kaapin ovet selällään, kuvailee Åkerman lohdutonta näkymää.

- Tyttäreni rahat oli viety ja minulta tärkeimpänä tabletti, jonka olin jättänyt hetkeksi latautumaan. Tabletin myötä menivät viikkojen työt hukkaan! Ohjelmistot, taustat, sanat ynnä muuta, luettelee Åkerman harmissaan.

Tämän myötä perjantain keikka menee karaoketaustoilla ja alkuviikolla edessä on kotimaan puolella uuden tiekokoneen osto.

Loput arvotavarat olivat onneksi tallelokerossa, joten ne säästyivät pitkäkyntisen vierailulta. Työjuttujen katoaminen korpesi mieltä kaikista eniten. 

- Tuskinpa tekijää koskaan saadaan kiinni, myöntää Åkerman ja lisää joutuneensa nyt ensimmäistä kertaa varkauden kohteeksi ulkomaan reissulla.

Alkuviikolla Åkerman sai iloisempia uutisia, kun hän voitti paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen esikoisalbumillaan Sulje silmäni suudelmin. Kakkoseksi tuli Rajattoman albumi Tuhansien laulujen maa ja kolmanneksi Helminauha-orkesteri esikoisalbumillaan.

- Huikea juttu! Hienoa, että levy on otettu niin hyvin vastaan.

Kilpailut

Uusimmat