Uusimmat

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa tänään keskiviikkona. Ennakkoäänestys kestää kotimaassa viikon eli viimeinen ennakkoäänestyspäivä on tiistai 4. huhtikuuta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiteen perustetaan kevään aikana kolme asiakasraatia.
Vetelissä valtatie 13:n varrelta maastosta on löydetty kuollut henkilö.
Hotelli Seurahuoneen kohdalla kolme tyttöä ajoi samaan suuntaan pyörillään, jolloin yksi heistä osui jalankulkijaan ja hän kaatui.
Pooki Viihteellä -ohjelman studiovieraana piipahti mukavia juttelemassa Souvareiden keulahahmo Lasse Hoikka. Suosikkiyhtye julkaisi alkuvuonna uuden pitkäsoiton, joka kantaa nimeä Pohjantuulten maa.
Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun Yrittäjät, maakuntaliitot sekä Oulun ja Lapin kauppakamarit ovat antaneet Suomen hallitukselle kannanoton, jossa ne näkevät kuljetustukilain jatkamistarpeen tärkeänä Pohjois-Suomen näkökulmasta.
Centria-ammattikorkeakoulu on allekirjoittanut uuden yhteistyösopimuksen Etelä-Kiinassa sijaitsevan Foshan Universityn kanssa. Centria-ammattikorkeakoulu voi jatkossa myöntää tutkinnon Foshanin Universitystä valmistuneille kemiantekniikan opiskelijoille, jotka ovat opintojensa aikana viettäneet lukuvuoden Centriassa, suorittaen 40 opintopistettä sekä tehneet opinnäytetyön ja työharjoittelun Centrian sääntöjen mukaan.
WWF:n tiedottaja Kaisa Ryynästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan pohjavesialueet rajataan ja luokitellaan uudelleen.
Suomalaisurheilijat saivat eilen kuusi mitalia Itävallan Ramsaussa kehitysvammaisten Special Olympics -talvimaailmankisoissa. Lumikenkäilijät Sami Korhonen, Aleksi Timonen ja Elisa Aronen sekä hiihtäjät Jaakko Salomäki, Sari Haatainen ja Teemu Toiviainen ylsivät omissa divisioonissaan kolmen parhaan joukkoon.
Valtakunnallisen stipendin saa perjantaina 11 henkilöä, jotka ovat 4H-polullaan hankkineet valmiuksia työelämään ja saaneet myös ensimmäiset työkokemuksensa 4H-yhdistysten kautta.
Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n aikuisliikuntapäällikkö Satu Heinojaa haastattelee Jussi Häkkilä.