Uusimmat

Poliisitarkastaja Heikki Kalliota Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi eilen 44-vuotiaan miehen epäiltynä kokkolalaisessa ravintolassa viime sunnuntain vastaisena yönä tehdystä taposta.
Valtioneuvosto päätti kehysriihessä mm. sairaala- ja päivystysverkon tulevaisuudesta.
Ympäristöministeriö avustaa kahdeksaa uutta ravinnekierrätyksen ja uusiutuvan energian hanketta yhteensä 9,6:lla miljoonalla eurolla.
SUH korostaa, että paksukaan jää ei välttämättä enää ole turvallista. Jäällä liikkuminen vaatii nyt erityistä tarkkaavaisuutta.
Henkilöauton kuljettaja menehtyi eilen rekan ja henkilöauton törmäyksessä Kokkolantiellä Kaustisen ja Kruunupyyn rajalla.
Tieto tuli ilmi merentutkimusalus Arandan vuosittaisella talviseurantamatkalla.
Jokien virtaamat kasvavat tällä viikolla Pohjois-Pohjanmaan eteläosilla sään voimakkaasta lauhtumisesta johtuvan lumen sulamisen ja vesisateiden vuoksi. Virtaamien kasvaessa voi muodostua jääpatoja, jos vahvat jäät lähtevät liikkeelle laajemmin.
Juha Hännistä haastattelee Ari Stenius.
Neuvotteluiden tuloksena työsuhteen päättyminen tai työtehtävien muutokset koskevat yhteensä 36 henkilöä. Alustavan arvion mukaan mahdolliset irtisanomiset tai osa-aikaistamiset olisivat koskeneet enintään 40 työntekijää. Lomautukset voivat koskettaa logistiikkakeskusta lukuun ottamatta koko henkilöstöä, mutta ne kohdistuvat erityisesti hallinnon sekä johto- ja päällikkötason tehtäviin.
SSAB:n hallitus on tänään päättänyt yhtiön vihreän siirtymän seuraavasta vaiheesta, huippumodernin fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitoksen rakentamisesta Luulajaan, Ruotsiin. Tehtaan valmistuttua Luulajan nykyinen masuuneihin perustuva tuotantojärjestelmä poistetaan käytöstä. Luulajan muutos vähentää Ruotsin CO2-päästöjä 7 % Oxelösundin tehtaan aiemmin päätetyn investoinnin 3 % vähennyksen lisäksi.
Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki ei ole kuullut uransa aikana vastaavanlaisesta tapauksesta. Tai nyt hänkin on kuullut sitä liiankin kanssa. Kuki kävi tutustumassa laitteeseen pääsiäisen pyhinä paikanpäällä Pihtiputaalla.