Uusimmat

Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen.
Pyhäjoella ja Siikajoella virtaamat ovat laskussa ja tulvatilanne on rauhoittumassa kylmän sään vuoksi.
Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkot tuo Ouluun ja kulttuuritalo Valveelle useita taiteilija- ja asiantuntija vieraita niin lähialueilta kuin muualta Suomesta. Lasten ja nuorten sanataideviikoista Pookin aamussa Paavo Törmille kertoi järjestäjien puolesta Anna Anttonen.
Traktori ja hälytysajossa ollut ambulanssi kolaroivat tänä aamuna Siikajoella Ruukintiellä.
Opetusministeriö on myöntänyt 145,7 miljoonaa euroa 280:lle varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjälle varhaiskasvatuksen sekä esi- ja perusopetuksen koulutuksellista tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistäviin toimenpiteisiin.
Valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmuksessa Kankaanpäässä nähdään tänä viikonloppuna teoksia, joista moni on käsikirjoituksesta ja ohjauksesta aina tekniikkaan asti nuorten tuottamia.
Oulussa järjestetään huomenna tanssillisen voimistelun mestaruuskilpailut.
Oulun Myllyojalta on kadonnut 86-vuotias nainen viime yön aikana.
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen.
Poliisitarkastaja Heikki Kalliota Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Uuden merivartioasemarakennuksen peruskivi muurattiin eilen Oulun Virpiniemessä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut tiesuunnitelman laatimisen jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisesta valtatielle 22 välille Laitasaari-Kärnä.