Infopaketti Radio Pookin 30-vuotissynttäreille saapuville

02.10.2019 08:08 - Mika Kuki

Radio Pooki julkii 30-vuotissynttäreitä 12. lokakuuta Oulussa Club Teatrialla. Ovet tapahtumaan avataan kello 18 ja tapahtuma päättyy kello 00. Juhlat ovat K18.

LIPUT

Liput voi ostaa joko ennakkoon tai suoraan tapahtumapaikalta. Radio Pookin synttäreille myydään lippuja ennakkoon Ticketmasterin myyntipaikoissa sekä Ticketmaster.fi -nettisivuilla. Lipun hinta on 10 euroa ja se sisältää eteispalvelumaksun ja käsittelykulut. Ennakkoon lipun ostaminen sujuvoittaa sisäänpääsyä nopeuttamalla mahdollisten jonojen käsittelyä. Lipun hinta on sama ennakkoon ja ovelta.

KULKEMINEN

Club Teatria sijaitsee Oulun Limingantullissa entisen Starkin tiloissa osoitteessa Krouvintie 9. Teatrian edustalla on parkkialue, mistä löytyy reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Teatrian alueelle pysäköidyt autot tulee siirtää pois illan päätteeksi. Pookin synttäreille Club Teatrialle pääsee myös nonstop-bussilla Oulun keskustasta Amarillon edustalta. Kyyti on maksuton. Kuljetus kulkee klo 18-19 Amarillon ja Teatrian välillä. Ei muita pysäkkejä. Takaisin pääsee 00-01 samaa reittiä. Paikan päälle pääsee OTP Travelin busseilla Torniosta ja Ylivieskasta sekä alle merkityiltä pysähdyspaikoilta matkan varrelta. Busseihin tulee hankkia liput etukäteen OTP Travelilta. Liput saat hankittua TÄÄLTÄ. Bussikyydin hinta on 25€/hlö meno-paluu.

Club Teatria ja Krouvintie 9 sijaitsee Oulun Limingantullissa kartalle merkityssä kohdassa. Paikalla sijaitsi aiemmin Starkki.

Bussit kulkevat seuraavasti:

Ylivieska - Raahe - Oulu

klo 15:20 Ylivieskan rautatieasema

klo 15:50 Kalajoki Shell

klo 16:15 Pyhäjoki ABC

klo 16:40 Raahen linja-autoasema

klo 17:05 Revonlahti Neste

klo 17:25 Liminka ABC

klo 17:55 Oulu Club Teatria

Paluukyyti samaa reittiä klo 00:30

Tornio - Oulu

klo 15:30 Tornio ABC

klo 15:50 Kemi linja-autoasema

klo 16:05 Maksniemi pikavuoro pysäkki

klo 16:15 Simo pikavuoropysäkki

klo 16:25 Kuivaniemi pikavuoro pysäkki

klo 16:45 Olhava, pikavuoro pysäkki

klo 17:20 Haukipudas pikavuoro pysäkki (Kiiminkijoen sillan varrella oleva pysäkki)

klo 17:45 Oulu Club Teatria

Paluukyyti samaa reittiä klo 00:30

MAJOITUS

Radio Pookilla on varattu kiintiö erikoishinnoiteltuja hotellimajoituksia Lapland Hotelsista Oulusta. Mainitse koodi ”ALLPOOKI” tilausta tehdessäsi joko nettisivuilla, sähköpostilla oulu@laplandhotels.com tai soittamalla numeroon 08 8811 110 ja saat majoitukset sopimushintaan.

RUOKAILU JA JUOMAT

Oulu on täynnä hyviä ravintoloita, mutta myös Club Teatrialla on saatavilla pientä purtavaa illan aikana. Sisällä on ostettavissa mm. pizzapaloja ja keikkapaikan ulkopuolella asiakkaita palvelee Kujalan Burgeri, joka on paikalla paistamassa lähiburgeria Kujalan tilan luonnonlaidunlihasta. Club Teatrialla on A-oikeudet ja monipuolinen valikoima erilaisia alkoholittomia juomia.

MIHIN JONOON PAIKAN PÄÄLLÄ

Teemme kaikkemme jonojen minimoimiseksi, tästä syystä olemme ohjanneet lipunmyynnin tapahtumaan mahdollisimman pitkälle ennakkolipunmyyntinä. Paikan päällä on kolme jonoa. Yhdessä näistä jonotetaan ostamaan lippua paikan päältä. Yksi jono on ennakkolipun ostaneille ja kuuntelijakilpaluista liput voittaneille, joiden nimi on ovella listalla. Kolmas jono johdattaa VIP-ovelle, jonka kautta menevät Radio Pookin entinen ja nykyinen henkilökunta sekä muut kutsuvieraat. Paikan päällä opastetaan oikeaan jonoon. Kutsuvieraille on tila yläkerrassa.

ILLAN AIKATAULU (aikataulumuutokset mahdollisia)

Klo 14.00 Radio Pookin Synttärilähetys Teatrialta alkaa

Klo 18.00 Ovet auki

Klo 19.00 Jarkko Honkanen & Taiga

Klo 20.00 Heidi Pakarinen

Klo 21.00 Yllätysesiintyjä

Klo 21.30 Leif Lindeman & Amore

Klo 22.45 Juhamatti & Rosalie

Klo 00.00 Radio Pookin synttäritilaisuus päättyy

Klo 00.01 Ilta jatkuu Club Teatrian omalla ohjelmalla

TANSSILATTIA

Club Teatrialla on iso keikka-areena, jossa ei ole tanssiparkettia eikä tanssialuetta ole erikseen rajattu. Partnerit löytävät kuitenkin tanssille tilansa hyvin väljässä tilassa. Tanssialusta on betonipintainen ja hieman nahkeampi alusta.

ISTUMAPAIKAT

Club Teatrialla illan luonne on enimmäkseen tanssin pyörteitä ja keikkojen seuraamista lähempänä lavaa. Kyseessä ei ole istumapaikoin varusteltu konserttisali, mutta paikan päällä on toki kohtalainen määrä istuimia. Valitse siis mukavat jalkineet. Jos istumapaikat ovat kaikki täysin käytössä ja sinun tarvitsee istua, kysy neuvoa järjestyksenvalvojilta ja he auttavat asiassa. Kaikille juhlijoille ei istuinta voida mitenkään samanaikaisesti varata, mutta istuimien määrä on joka tapauksessa tuplattu normaaliin nähden alakertaan mm. illan pituuden vuoksi.

VALOKUVAAMINEN

Radio Pooki on järjestänyt paikan päälle valokuvausseinän, jonka edustalla voi käydä ottamassa itsestään ja seurueestaan ammattilaisen ottamat valokuvat. Kuvaaja antaa teille osoitteen, josta voitte käydä kuvat jälkikäteen lataamassa omaan vapaaseen käyttöönne. Kuvaus ja tapahtuman jälkeen ladattava valokuva on maksuton.

ESTEETTÖMYYS

Synttäreille on esteetön pääsy pyörätuolilla ja avustaja pääsee sisään ilmaiseksi.

Kilpailut

Uusimmat