Kuva: Slava Vinokurov / Tangomarkkinat

Radio Pooki on tangon koti tänä kesänä

21.04.2022 11:00 - Mika Kuki

Seinäjoen Tangomarkkinat ja Radio Pooki ovat sopineet yhteistyöstä kesän Tangomarkkinoilla. Sopimuksen myötä mm. Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaali kuullaan Radio Pookista suorana lähetyksenä.

Radio Pooki jalkautuu Seinäjoen Tangomarkkinoille tänä kesänä. Pookin studio sijaitsee Tangokadulla koko tapahtumaviikon ajan 6.-10.7. Kuuntelijat pääsevät radion välityksellä tangokadun tunnelmaan aamusta iltaan. Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaali kuullaan Radio Pookista suorana lähetyksenä.

(kuva: Slava Vinokurov / Tangomarkkinat)

- Hienoa aloittaa näin mittava yhteistyö Tangomarkkinoiden kanssa tapahtuman radiokumppanina. Tangomarkkinat on perinteikäs, jo 1985 järjestetty tapahtuma ja tangolla on erityinen paikka kuuntelijoidemme sydämissä. Kilpailuista tutut artistit vuosikymmenten varsilta soivat tänäkin päivänä Pookissa. Juuriensa vaalimisen ohella on mahtavaa nähdä, kuinka monipuoliseksi tapahtuma onkaan kasvanut tähän vuoteen, ohjelmapäällikkö Mika Kuki kertoo.

Vuosikymmenten rakastetut tangokuninkaalliset pääsevät ääneen Radio Pookin ohjelmissa Tangomarkkinoiden lähestyessä. Lisäksi Pookin nettisivuilla kuuntelijat voivat äänestää kaikkien aikojen suosikkitangonsa. Äänestyksen voittaja julkistetaan Radio Pookin Tangon yö -erikoislähetyksessä tangoviikolla.

- Olen erittäin innoissani, että saadaan Pooki Tangojen radiokumppaniksi tälle vuodelle. Meillä kun on täällä Tangoilla nyt tekemisen meininki uudistaessa ja kehittäessä tapahtumaa niin on enemmän kuin hienoa, että saadaan radion puolelta kumppani, josta huokuu se myös kuuluisa tekemisen meininki, kommentoi Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

(kuva: Slava Vinokurov / Tangomarkkinat)

Vuoden 2022 Tangomarkkinoilla nähdään Tangokadun ja Seinäjoki Areenan lavoilla kymmenittäin kotimaisen tanssimusiikin parhaita artisteja ja pop-musiikin vetovoimaisimpia tähtiä. Esiintyjiin lukeutuvat mm. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Kyösti Mäkimattila, Arja Koriseva, Waltteri Torikka, Teemu Roivainen, Saija Tuupanen, Jari Sillanpää, Matti ja Teppo, Suvi Teräsniska, Eppu Normaali, Erika Vikman, Leif Lindeman & Amore, Eija Kantola, Kari Hirvonen, Antti Ketonen, Yölintu, Samuli Edelmann, Marita Taavitsainen, Jaska Mäkynen, Laura Voutilainen, Komiat ja lukuisat muut huippuesiintyjät.

(kuva: Slava Vinokurov / Tangomarkkinat)

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään 6.-10.7. Vuoden 2022 Tangokuninkaalliset valitaan 9. heinäkuuta järjestettävässä finaalissa, joka lähetetään suorana lähetyksenä Radio Pookin ohella TangoTV:ssä antenni- ja kaapeliverkkoihin sekä nettistriiminä.

Kilpailut

Uusimmat