Bablo koki herätyksen tuskien kautta: - "Helvetin hienoa seistä jälleen omilla jaloilla"

08.03.2020 19:14 - Joonas Hepola

Bablo ja Ihme4set esiintyi viikonloppuna Rukalla ja Kemissä.

Bablo on pitkän linjan iskelmä- ja rocklaulaja, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan. Musiikinystäviä Bablo on ilahduttanut jo yli 25 vuoden ajan kiertäen Suomea ja levyttäen toinen toistaan hienompia kappaleita. 

Miten kuluva vuosi on käynnistynyt ja mitä Bablolle kuuluu nyt? 

- Jos kahta edellistä vuotta ruttaan kahdella lauseella kasaan, niin olen kokenut ison herätyksen tuskien kautta. Tänä päivänä kaikki on paremmin kuin koskaan olisin uskaltanut toivoa. Kari Tapiota myötäillen; kun tarpeeksi konttaa ojasta allikkoon, niin on helvetin hienoa seisoa jälleen omilla jaloilla, niputtaa suosikkilaulaja onnellisena Pooki Viihteellä Showssa.

Tunnetuimpia kappaleita Bablon tuotannosta ovat muun muassa ReissumiesKauas vuorten taaPaikka auringossaKaipaanTaivas sinivalkoinen ja Mies joka ei koskaan tanssi.

- Tämä voi kuulostaa hieman elvistelyltä, mutta olen viimeinen elossa oleva raspikurkku Suomessa. Meillä on kolme biisiä Harri Marstion tuotannosta, jotka on sovitettu vähän uudella tavalla. Mukana ovat muun muassa Villimaailma, Pullo viiniä ja Baari kaukomaan.

Keikoilla perinteisen mies ja kitara -tulkinnan mausteena Bablo hyödyntää livetaustoja. Soolokeikkojen ohella nyt maaliskuussa aloitti myös: Bablo & Ihme4set.

- He ovat isolla A:lla ammattilaisia. Kuitenkin sillä pienellä erotuksella, että heiltä löytyy vielä oikeanlainen fiilis, veistelee Bablo ylpeänä Ihme4set orkesteristaan.  

Kuuntele laajemmin Bablon kuulumisia klikkaamalla otsikkokuvaa.

Bablo & Ihme4Set esiintyi 7.3.2020 Kemissä ravintola Ramonassa. (live)

Uusimmat