UPEA KUUNTELIJAMATKA TENERIFFALLE

Playa De Las Américas

Teneriffan kauniilla etelärannikolla sijaitsevat Playa de las Américas ja Los Cristianos. Nämä lomakohteet ovat vuosien aikana kasvaneet yhteen ja niiden välisen matkan voi kävellä rantapromenadia pitkin. Teneriffan suosituimpaan kohteeseen tullaan pääasiassa rantojen ja iltaelämän vuoksi.

Perheen pienimmät pitävät Siam Park -vesipuistosta ja sen erilaisista vesiliukumäistä, kun taas aikuiset suuntaavat ehkä mieluummin ostoksille esimerkiksi Siam Mall ostoskeskukseen. Kohteessa on myös useita baareja ja pubeja. Noin 10 kilometrin pituinen rantapromenadi on täynnä elämää. Voit kävellä rauhassa ihmisvilinää katsellen tai istuutua johonkin ympärillä olevista kahviloista ihailemaan merta.

Hotel Troya

Neljän tähden Hotel Troya sijaitsee noin 15km päässä lentokentältä, keskeisellä paikalla kaikkien palveluiden lähellä ja aivan rannan edessä. Siistit huoneet sisältävät kaikki kylpyhuoneen, ilmastoinnin, parvekkeen, lisämaksullisen tallelokeron, satelliitti TV:n ja puhelimen.

TÄMÄ KAIKKI SISÄLTYY MATKAN HINTAAN:

Matka-aika 14.11-21.11.2019 ( 7 yötä) Matkakohde Playa de las Americas, Teneriffa Lentoaikataulut Oulu Teneriffa 0800-1245 Teneriffa Oulu 1335-2220 Lentoaikataulut Oulu Teneriffa 0800-1245 Teneriffa Oulu 1335-2220 Lennot Norwegian reittikoneella turistiluokassa Hotelli Troya (neljä tähteä) Majoitus jaetussa 2hh 7 yötä Puolihoidolla (buffet aamiainen ja illallinen) Menopaluu lentokenttäkuljetukset Läntinen saarikierros suomenkielinen opas sisältäen lounaan Iltaohjelmallinen show ja kolmen ruokalajin illallinen viinin kera Verot ja viranomaismaksut 2 matkalaukkua a´20kg ruumaan + 10kg käsimatkatavara /hlö Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja ja Radio Pookin Marja Ollakka mukana matkalla

Matkan hinta 1498 € / henkilö

Lisämaksusta +199,5 € yhden hengen huone koko matkan ajalle +98 € per hlö koko viikko Club Alexandre huone, jossa mm. merinäköala, paremmat kylpyhuonetarvikkeet, kylpytakki ja tohvelit, Nespresso-keitin ja 1 spakierros per päivä. Lisämaksusta voi tilata myös minijääkaapin, 25-30€/viikko.

Soita Oulun Matkatoimistoon ja saat lisätietoa risteilystä. Numero on 08-336 900. Samasta numerosta onnistuu myös matkan varaaminen. Ja sähköpostikyselyt myynti@oulunmatkatoimisto.fi