Radio Pookin 35-vuotissynttärit

Radio Pookin 35-vuotissynttärit

Zemppi Areenalla 5.10.2024 Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Leif Lindeman & Rosette

Radio Pooki aloitti lähetyksensä Raahessa 6.10.1989 taajuudella 94,8 MHz. Radio Pooki juhlii 35 vuoden taivalta kuuntelijoiden kanssa Zemppi Areenalla 5.10.2024. Esiintymässä nähdään Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Leif Lindeman & Rosette. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 15.3. kello 8.00. Lippuja saa Ticketmasterista, Oulun Limingantullin ja Linnanmaan Prismoista, Zemppi Areenan kioskista ja verkkokaupasta. Liput voi hankkia myös ilman lippukauppojen toimituskuluja asioimalla Zemppi Areenan kioskissa sen aukioloaikoina.

Liput maksavat 29,50€ + lippukauppojen käsittelykulut.

- Aika rientää, kun on kivaa! Tuntuu, että aivan äskettäin juhlimme 30-vuotisjuhlia. Viidessä vuodessa on tapahtunut paljon ja nykyisin Pooki tunnetaan eteläisintä Suomea myöten. Toivottavasti saamme kuuntelijoita mukaan ympäri Suomea. Liput kannattaa hankkia nopeasti, jotta voimme yleisömäärän hahmottuessa rakentaa parhaan mahdollisen tapahtuman kaikille sekä neuvoteltua vieraille tarvittaessa lisää etuhintaisia majoituspaketteja, toteaa ohjelmapäällikkö Mika Kuki.

Tanssijat on huomioitu ja Zemppi Areenalle rakennetaan synttäri-iltaa varten tanssilattia. Oulusta järjestetään non-stop bussikuljetuksia Zemppi Areenalle ja takaisin. Synttäreille on varattu kiintiö huoneita Lapland Hotels Ouluun. Käyttämällä varauksen yhteydessä koodia ”ALLPOOKI35” saa majoituksen etuhintaan.

Synttäritapahtuman ovet avataan lauantaina 5.10. kello 18 ja tapahtuma päättyy kello 00.30. Kaikesta tapahtumaan liittyvästä tarkempine aikatauluineen tiedotetaan tällä sivulla. Uutta tietoa tarkentuvista aikatauluista sekä kävijöille neuvotelluista eduista päivitetään sivulle aina synttäreihin asti. Saatavilla on mm. menopaluubussikuljetus Ylivieska-Raahe-Kempele sekä Tornio-Kempele.

- Illan esiintyjät ovat kerrassaan mahtavat ja juhlan arvoiset. Pookin musiikkilupauksen mukaiset, eli kotimaisen tanssimusiikin parhaat. Veikkaanpa, että saamme iltaan myös yllätysesiintyjiä ja tunnelma tulee olemaan huipussaan. Kempeleeseen on helppoa tulla ja parkkipaikkoja riittää Zemppi Areenan läheisyydessä, Kuki jatkaa.

Tapahtumaan ei myydä paikkalippuja. Paikan päälle on järjestetty myös istuimia, joita voi käyttää lepäillessään hetken tanssien välissä. Radio Pookin 35-vuotissynttärit on esteetön tapahtuma. Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta.

Hanki liput synttäreille täältä!