Raahelainen paikallisradio Radio Pooki aloitti lähetyksensä 6.10.1989 taajuudella 94.8 MHz. Aloituksesta tulee lokakuussa kuluneeksi 30 vuotta. Tätä juhlistetaan tapahtumin koko vuoden ajan ympäri kuuluvuusalueen ja huipentuen lokakuussa Ouluun Club Teatrialle.

Raahessa lokakuussa 1989 aloittanut Pooki on kertonut alueensa asioista jo pian 30 vuotta. Perusajatus on järkähtämättömästi sama kuin taipaleen alussa. Kanava on sloganinsa mukaisesti aito paikallinen. Tarkalleen pyöreitä kanava täyttää lokakuussa, mutta koko vuosi 2019 menee juhlien merkeissä – kuuntelijoiden parissa.

- Varsinainen taika tapahtuu joka päivä taajuudella siitä luottamuksesta, mitä olemme saaneet nämä vuosikymmenet, mutta lisäksi olemme jo pitkään halunneet tehdä töitä paikallisen lavatanssikulttuurin eteen. Kierrämme Pookitanssien konseptilla kuuluvuusaluettamme joka kuukausi. Kuuntelijamatkoja tehdään lähelle ja kauas. Meidät kohtaa myös monista tapahtumista suoraa lähetystä tekemässä aina pilkeiltä kesäkonsertteihin ja ostoskeskuksiin. Nyt on mahtava julkaista juhlavuoden ohjelmiston tärkein yksittäinen palanen. Syksyyn on eritoten luvassa huimat synttäribileet, ohjelmapäällikkö Mika Kuki lupaa.

Radio Pooki juhlii 30-vuotissynttäreitään lauantaina 12. lokakuuta Oulussa Club Teatrialla.

Esiintymässä nähdään Leif Lindeman, Juhamatti, Heidi Pakarinen ja Jarkko Honkanen. Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa. Liput maksavat 10 euroa ja sisältävät eteispalvelumaksun sekä käsittelykulut.

- Halusimme pitää synttärit niin, ettei lipun hinta nouse esteeksi. Toivottavasti saadaan paljon porukkaa synttäreille ja liput hankitaan ennakkoon hyvissä ajoin, niin voimme rakentaa parhaan mahdollisen tapahtuman kaikille ja neuvotella pitkänmatkalaisille tarvittaessa lisää majoituspaketteja, Kuki jatkaa.

Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa ja Club Teatrian kotisivuilla. Ennakkolipun ostaneille on varattu kiintiö erikoishinnoiteltuja hotellimajoituksia Lapland Hotelsista Oulusta. Mainitse koodi ”ALLPOOKI” tilausta tehdessäsi joko nettisivuilla, spostilla oulu@laplandhotels.com tai pirauttamalla numeroon 08 8811 110 ja saat majoitukset sopimushintaan. Toimi nopeasti!