Uusimmat
Suosituimmat

Onni Wiljami Kinnusen viime viikko oli saavutusten täyteinen – "Ihan mieletön juttu mulle"

12.10.2020 16:15 - Nelli Salomäki

Lauantaina liminkalainen ammattivalokuvaaja Onni Wiljami Kinnunen voitti Finnish Photo Awards 2020 -valokuvakilpailun. Viime viikolla kuultiin myös, että Kinnunen on mukana visuaalisten alojen Raamattuna pidetyn Lürzer’s Archiven, 200 Best Digital Artists Wordwide 2021/22 – julkaisussa.

Finnish Photo Awards on Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n järjestämä valokuvakilpailu, joka järjestetiin nyt toista kertaa. Kilpailun tarkoituksena on löytää ja palkita maan parhaat valokuvat ja valokuvaajat. Kinnunen voitti kilpailun Aikakausmedian mainoskampanjaan tekemällään kuvalla Find your peace with reading.

Onni Wiljami Kinnusen Aikakausmedian mainoskampanjaan tekemä kuva Find your peace with reading. (kuva: Onni Wiljami Kinnunen)

Mainosalan kuvalehti Lürzer’s Archive on inspiroinut Kinnusta jo parikymmentä vuotta. Vuosituhannen alussa hän asetti itselleen tavoitteen päästä vielä jonain päivänä Lürzer’s Archiven julkaisuihin. Nyt tavoite täyttyy jo toista kertaa, kun julkaisuun valittiin jopa 20 Kinnusen kuvaa.

KUVAT: Onni Wiljami Kinnunen

Uusimmat
Suosituimmat