Uusimmat
Suosituimmat

Vuokatti on Vuoden hiihtokeskus 2020 – edellisestä kerrasta oli vierähtänyt 23 vuotta

07.10.2020 16:30 - Nelli Salomäki

Vuokatti valittiin Vuoden hiihtokeskukseksi nyt toista kertaa. Edellisen kerran valinta osui kohdalle vuonna 1997. Valintaraadin mukaan perustelut voi kiteyttää yhteen lauseeseen: Vuokatissa perustoiminnan taso on jatkuvasti korkea.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry palkitsi eilen vuosikokouksessaan myös muita vuoden 2020 menestyjiä. Vuoden lähikeskukseksi valittiin Talma ja Vuoden hiihtokoulun tittelin haltuunsa sai Iso-Syöte. Normaalisti palkitseminen on tapahtunut jo keväällä, mutta koronasta johtuen palkittavien julkaisu siirrettiin syksylle.

Vuokatin rinteiden toimitusjohtaja Lauri Suutariselle palkinto tuli täysin yllätyksenä. Suutarinen näkee hiihtokeskuksen vahvuutena sen, että Vuokatti kokonaisuudessaan on monipuolinen paikka. Koko Vuokatin ilmentymää halutaan tuoda vahvasti esille myös rinteissä. Hiihtokeskuksessa halutaan panostaa perheisiin, ja viime vuosina rinteissä on panostettu lasten viihtyvyyteen sekä elämyksellisyyteen. Kehitys tulee Suutarisen mukaan näillä osa-alueilla jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Uusimmat
Suosituimmat