Uusimmat
Suosituimmat

Kärpistä tutut kiekkoveljekset perustivat oman yrityksen: "Ajatus on muhinut pitkään - päätös oli nopea!"

13.03.2017 18:25 - Joonas Hepola - Luettu 1 214 kertaa

Oulun kiin­teis­tön­vä­li­ty­sala saa lähiaikoina uuden toimijan, kun Lotvonen Brothers LKV aloittaa toimintansa. Yrityksen nokkamiehinä toimivat oululaisille jääkiekon ystäville tutut veljekset Tarmo,46, ja Kimmo,41,Lotvonen.

Pookin iltapäivässä studiovieraina piipahti kiekkopiireistä tuttu veljeskaksikko Kimmo ja Tarmo Lotvonen. Tällä kertaa ei kuitenkaan pääaiheeksi noussut jääkiekko.

Kiinteistönvälitysalalla jo pidempään viihtyneet veljekset kertoivat nimittäin perustaneensa oman yrityksen, joka kantaa osuvasti nimeä Lotvonen Brothers LKV.

- Ajatus omasta firmasta on muhinut taustalla jo pidempään. Oikeastaan sieltä asti, ku tulin itse alalle viisi vuotta sitten. Sanotaanko näin, että ajatus muhi pitkään, mutta päätös oli lopulta nopea. Aika oli nyt oikea, kuvaili Kimmo Lotvonen Radio Pookin lähetyksessä tunnelmiaan.

Lotvonen Brothers LKV työllistää veljesparin lisäksi kaksi henkilöä. He ovat kiin­teis­tön­vä­lit­täjä Kari Kortelainen sekä mark­ki­noin­ti­pääl­likkö Vesa Leino.

- Meillä on tosi hyvä joukkue kasassa, kiteytti nuorempi Lotvonen jääkiekkotermein.

Kuuntele studiovierailu, jossa kaksikko jutteli kiinteistövälitysalan nykytilanteesta sekä oman firmansa alkuvaiheista. Mikä tekee kaksikon mielestä hyvän kiinteistövälittäjän?

Kuuntele Radio Pookia puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä