Voita savupiipullesi sadehattu!

Radio Pookin aamu jakaa sadehattuja Hormiturvamiehen kanssa koko marraskuun!

Hormisaneeraukset ympäri vuoden!

Teemme hormisaneerauksia ympäri vuoden, myös talvella. Kun hormisaneeraus on tehty, voit olla huolettomin mielin pitkään, sillä saneeraus pidentää hormin käyttöikää huomattavasti.

Miten saneeraus tehdään?

Puusijojen hormisaneeraukset toteutetaan massakorjausmenetelmällä. Hormin sisäpinta käsitellään erikoismassalla, joka tekee pinnasta yhtenäisen ja tiiviin. Massakorjauksessa käyttämällämme massalla on 10 vuoden tehdastakuu.

Öljy- tai kaasupolttimien saneeraus tehdään laadukkailla haponkestävillä sisäpiipuilla, jotka ohjaavat kondenssiveden tehokkaasti pois rakenteista.

Kuinka massakorjaus tehdään?

Massakorjaus on yleisin tapa huoltaa omakotitalojen tulisijojen hormit. Etenkin vanhemmissa taloissa kuten rintamamiestaloissa, hormien kunto voi olla huono. Massaus aloitetaan hormin puhdistuksella ja se kosteutetaan ennen massan levitystä. Hormit massataan 1-3 kertaa riippuen tilanteesta. Hormin tiiveys tarkastetaan ja massausta jatketaan tarvittaessa oikean tiiveyden saavuttamiseksi. Massakorjauksen voi tehdä myös talvipakkasilla, joten hormisaneerausta ei tarvitse odottaa kesään. Talviasennukseen saat tarkemmat säätilaan perustuvat valmistautumisohjeet ennen massakorjausta, mutta yleensä pienellä pakkasella riittää, että savupeltiä pidetään auki ja tulisijoja lämmitetään varovasti edellisenä iltana.

Hormiturvamieheltä saat myös pellitykset

Hormiturvamies

» hormiturvamies.fi
» Hormiturvamies Facebookissa

Voita ilmainen sadehattu ja kuntokartoitus piipullesi!

Kerro minkä ikäinen talo ja montako tulisijaa teillä on käytössä.

Jätä vielä omat yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!