Voita tonnin etuseteli!

Yhteistyössä Pookin aamu ja Autoliike Aine

Helmikuun ajan Pookin aamussa on jaossa 1000 € arvoinen etuseteli Autoliike Aineelle yli 5 000 € hintaisen käytetyn tai uuden auton hankintaan. Etuseteli on voimassa 30.6.2018 asti. Yksi etuseteli per auto.

Kun kuulet vilkun äänen, tulee sinun soittaa ensimmäisenä studioon 0700 392 111.

Kuuntele ääninäyte

Tilaa Autoliike Aineen kuukausittaiset tarjoukset!

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!

Karunkilaisen maanviljelijän poika Iikka Aine perusti Aineen autoliikkeen aloittamalla Ford-merkkisten automobiilien tuonnin Tanskasta vuonna 1923.

Ensimmäinen maailmansota vaikeutti autojen maahantuontia ja vasta 1920-luvulla sallittiin henkilöautojen tuonti, jolloin autoista oli jo kova pula. Autoja ostettiin sieltä, mistä oli mahdollista. Aineen autoyhtiö oli ensimmäinen autoalan yritys koko Pohjois-Suomessa. Uskoa autoilun tulevaisuuteen ei kuitenkaan puuttunut, ja niinpä Aine perusti sivuliikkeen Rovaniemelle jo vuonna 1925. Tosin autoalasta elinkeinona ei Suomessa tuolloin voitu varsinaisesti puhua. Auto oli harvinainen kulkuväline eikä tieverkostoakaan juuri ollut – ja missä oli, siellä hevoset pillastuivat ja vastaantulo ja ohittaminen olivat aikaa vievää puuhaa.

Yhdeksänkymmentäviisi vuotta myöhemmin Autoliike Aine on Suomen vanhin autoliike, joka palvelee tyylillä.

Aine Oulu Oy toimii Oulun alueella uusien Skoda -autojen jälleenmyyjänä. Vaihtoauto valikoimamme tarjoaa myös kaikki yleisimmät merkit.

Aine Kemi Oy toimii Kemin alueella uusien Opel ja Skoda-henkilöautojen jälleenmyyjänä. Vaihtoauto valikoimamme tarjoaa myös kaikki yleisimmät merkit.

Aineen merkkihuolto tuntee autosi parhaiten!

Valtuutetussa merkkihuollossa on aina valmistajan viimeisin tieto, olipa kyseessä sitten huolto-ohjelman mukainen määräaikaishuolto tai isompi korjaus. Huoltaessasi autosi Aineella, varmistat, että autosi saa parasta mahdollista huolenpitoa ja viimeisimmät kampanjat joita valmistajat tarjoavat. Henkilökunnan jatkuva koulutus, autovalmistajien erikoistyökalut ja testerit takaavat nopean ja virheettömän lopputuloksen.

» aine.fi


Aineen korjaamo Tornion Kauppakadulla, edessä jääkiituri (T-ford, jossa telaketjut ja moottorikelkan edeltäjä)


Aineen autoyhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Veli Aine jääratakilpailuissa


Avajaisilmoitus Kalevassa 50-luvun alussa


Saab 96 oli aikansa hittituote, tässä rivissä Oulun pitkäaikaisen toimitalon edessä Limingantullissa


Uuden auton luovutus on aina jännittävä tilanne, esimerkki 70-luvulta


Historian aikana olemme edustaneet valtaosaa Suomessa myytävistä autoista, 90-luvulla Mitsubishi ja Skoda löysivät tiensä Aineelle


Tasavuosia on juhlittu näyttävästi, Taide oli vahvasti läsnä vuonna 2013 järjestetyissä 90-vuotisjuhlissa


Aineen toiminnassa on mukana jo neljännen sukupolven automyyjiä. 2015 uutta Opel Astraa esitteli Torniossa Valtteri Aine