Elonkerjuu palaa keikoille uuden solistin kanssa pääsiäisenä

26.03.2018 14:08 - Mika Kuki

Yhtye esiintyy pohjanmaalla kahden suuren keikan voimin. Samalla bändi nousee lavalle ensimmäisen kerran uuden solistin Osku Ketolan kanssa.

Pohjalaisuudestaan ja Lauri Tähkän entisenä yhtyeenä tunnettu Elonkerjuu tekee paluun keikkalavoille pääsiäisen aikaan. Energisistä keikoista ja folk-vaikutteisesta suomirockistaan tutun yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Viistäköön siipeni maata, Surun ja ilon kaupunki, Pauhaava sydän sekä Kimpale kultaa. Uransa aikana Elonkerjuu on tehnyt 8 albumia, yhden live-albumin sekä 1 kokoelma-albumin, jotka ovat myyneet yhteensä yli 450 000 kappaletta. Keikoilla kuullaan myös yhtyeen uutta materiaalia.

Kaksi vuotta tauolla olleen Elonkerjuun uusi solisti Osku Ketola on aiemmin tunnettu The Voice Of Finlandista ja omaa muun yhtyeen tavoin juuret Pohjanmaalle. Ilmajoen Koskenkorvalta kotoisin oleva laulaja on innoissaan tulevista keikoista:

- Lavoille paluuta on valmisteltu Elonkerjuu -leirissä suurella sydämellä ja sykkeellä. Toivon, että bändin fanit jakavat saman innostuksen ja saamme yhdessä luotua paluukeikoille erityisen tunnelman!

Elonkerjuu keikkailee Seinäjoki Areenassa torstaina 29.3. ja Vaasa Rewell Centerissä 31.3.

Kilpailut

Uusimmat