Viskaalin on lanseerannut lähiruokaa sisältävän grilliruokakonseptin ravintoloille

20.05.2016 13:47 - Marja Ollakka

Viskaalin tila, teurastamo ja lihanjalostamo Muhokselta on lanseerannut ravintoloille Viskaalin Grilli –grilliannostuotteet. Reseptiikan annoksiin on tehnyt Suomen ensimmäinen MasterChef Joonas Hämäläinen.Lihatuotteet Viskaalin Grilli -annoksiin tulevat Viskaalista, leivät ja lihapiirakat valmistaa Oulussa, Raahessa ja Rovaniemellä toimiva leipomo-konditoria Pulla-Pirtti ja majoneesit oululainen Kasvishovi. Annosten perunat ja kasvikset tulevat Kasvishovin kautta. Konseptista kävivät studiossa kertomassa MasterChef ja Viskaalin myyntipäällikkö Joonas Hämäläinen ja Viskaalin tilan, teurastamon ja lihanjalostamon yrittäjä Tuula Kukkola-Räinä.  

Kilpailut

Uusimmat