Uusimmat

Marja vierailemassa Veken avajaisissa. Haastattelussa myymälänjohtaja Miikka Ranua.
Tämä osoitettiin tutkimuksessa, jossa tarkasteltiin Tenojoen lohen suomunäytteitä yli 40 vuoden ajalta, ja tutkittiin geeniä, joka määrittää lohen sukukypsyyden kehittymistä ja lohen kokoa. Tulosten mukaan isomman lohen geenimuoto on käymässä Tenojoen lohikannassa harvinaisemmaksi, kun taas pienemmän lohen geenimuoto yleistyy.
Act Now!-hankkeen työn alla on kolme kohdetta. Tällä hetkellä Centria Ylivieska on aloittanut valmistelevat mittaukset Sievin kunnantalolla. Sievin Jussinpekan koululle ja palvelutalolle on tulossa energiankäyttöön liittyviä mittauksia ja monitorointia, joita hyödynnetään muidenkin kuntien julkisissa rakennuksissa.
Finavian ennusteen mukaan turistilentojen määrä Lapin lentoasemilla kasvaa 15 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Esimerkiksi Rovaniemen ja Kittilän lentoasemilla rikotaan 200 lennon rajat reilusti.
Viljelijät saavat maksuja tileilleen ensimmäisestä maksupäivästä lähtien sitä mukaa, kun kunnat ja ELY-keskukset hyväksyvät maksuaineistoja. Maatilalleen maksetut tuet viljelijät voivat tarkistaa Vipu-palvelusta.
Ari Kettukankaan haastateltavana Iso-Syötteen yrittäjä ja valmennusvastaava Mikko Terentjeff.
Laaja häiriö alkoi kaupungin tietoliikenteessä kello 12. Häiriö vaikuttaa laajasti kaupungin palveluihin.
Havaintoja tehneitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisin Meri-lapin tutkintaan.
Konsertti pidettiin Oulun tuomiokirkossa su 24. lokakuuta. Lahjoitus tapahtui tänään kv diabetespäivänä OYS:n sairaalan tiloissa.
Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä. Tekoa tutkitaan raiskauksena. Kiinniotetut henkilöt olivat asioimassa sairaalassa.
Radio Pookin aamussa vierailleen Katja Mattilan mukaan joogaa voi harrastaa kaikki. Yksinkertaisimmillaan se on tietoista hengittämistä. Raahessa joogan harrastaminen on voimakkaassa kasvussa ja siihen pääsee tutustumaan kaksi kertaa viikossa järjestettävissä avoimissa tunneissa perjantaisin ja sunnuntaisin.