Heidi Pakarinen jätti tv-työt AlfaTv:ssa – raottaa kulisseissa tapahtunutta puhuttelua kesken ohjelman

11.11.2019 14:55 - Mika Kuki

Tangokuningatar Heidi Pakarista ei nähdä enää AlfaTv:n juontajana. Laulaja jakoi pitkän päivityksen some-tilillään, jossa valotti kulisseissa tapahtunutta puhuttelua kesken ohjelman.

”Olen reilun kuukauden ajan pohtinut paljon ja vakavasti työtäni AlfaTv:llä. Sysäyksen siihen antoi 7.10.2019 illan tapahtumat Kansan kesken- suoran lähetyksen aikana, jolloin käsittelimme Kauneusleikkauksia kolmen upean vieraan kanssa.”

Pakarinen yllättyi, kun kesken suoran lähetyksen ohjaaja kehotti tulemaan mainoskatkon aikana ohjaamoon tapaamaan kanavan toimitusjohtajaa ja hallituksen puheenjohtajaa. Pakarinen kertoi joutuneensa puhutteluun, jonka mukaan ohjelma on katastrofaalinen transsukupuolisen vieraan takia. Pakariselta tivattiin, kuka on kysynyt vieraat ohjelmaan ja jos ohjelmassa jatkettaisiin keskustelua tai edes mainittaisiin vieraan transsukupuolisuudesta, ohjelma ja lähetys laitetaan poikki, ruutuun mustaa ja teksti ”tekninen vika”.

Seuraavan aamun uusintaa ohjelmalle ei tehty ja uusintakatselumahdollisuus Permannossa on kielletty.

Pakarinen katsoi tiensä kanavalla tulleen päätepisteeseensä.

”Tämä kaikki toiminta on saanut minut ajattelemaan ja miettimään paljon asioita, ensinnäkin ihmisyydestä, hyväksynnästä, toisten ihmisten kunnioituksesta ja korrektista kohtaamisesta. Ja siitä, voinko toimia tv-kanavalla, jossa arvokonservatismi on periaate. Jos minä teen työtä tällaiselle tv-kanavalle, enkö myös hyväksy tv-kanavan arvot ja toimet?

Näin ollen, Sinun toimittajasi ei ole enää AlfaTv:n palveluksessa, jätin perjantaina tiedon Kansan kesken- ohjelman tuottajalle, kiitin kaikesta, mitä olen saanut tehhä ja kiitin luottamuksesta, että tällainen noviisi nainen toimittajan työssä sai tehhä hienoja lähetyksiä ja jopa vaikuttaa moniin illan teemoihin! Joskus se luottamus voi saada sitte kolauksen ja motivaatio kadota, kenellä tahansa. Oli suuri ilo tutustua tässä elämänjaksossa mahtaviin ihmisiin ja toivon, että työ kaikilla kanavalla tekevillä tuntuu sydämessä asti hyvältä.”

Lähde: Heidi Pakarisen Facebook-tili (lue lisää)

Kilpailut

Uusimmat