Kuva: Ari Kettukangas

Liminka palkittiin vuoden kekseliäimpänä kuntana

07.12.2021 12:09 - Paavo Törmi

Liminka on palkittu tänään Suomen kekseliäinpänä kuntana. Kunnan eri toimialoilta ilmoitettiin 30 erilaista kehittämistekoa. Toiseksi kiri Kangasalan kaupunki 20 kehittämisteollaan ja kolmannen sijan voitti Lempäälän kunta, josta ilmoitettiin 11 kehittämistekoa.

Kuntatyö2030 -gaalassa palkitaan yli 50 innostavaa kehittämistekoa eri toimialoilta. Kunta-ala on laaja ja ammattialoja on paljon. Innostavat teot tuovat hienosti esiin alan moninaisuutta.

Erilliset kunniamaininnat laaja-alaisesta kehittämistyöstä ja kehittämistyön näkyväksi tekemisestä saavat Limingan kunnan elinkeino- ja työllisyyspalvelut sekä Kangasalan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut

Kuntatyö2030 ohjelmassa edistetään kuntatyön tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua sekä tehdä hyvää kuntatyötä näkyväksi. Sen taustalla ovat Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt Julkisen alan unioni JAU, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry.

Kilpailut

Uusimmat