Kuva: Fotolia

Raahen kaupunki tehostaa kiusaamisen ja epäasiallisen käytöksen kitkemistä toiminnassaan

08.11.2021 17:06 - Marja Ollakka

Raahen kaupunki tiedottaa tehostavansa kiusaamisen ja epäasiallisen käytöksen kitkemistä toiminnassaan. Taustalla on Raahen kaupunginjohtaja Ari Nurkkalan eilen julkaisema kirjelmä, jossa hän syyttää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tarja Ollanketoa epäasiallisesta käytöksestä ja häirinnästä.

Raahen kaupunginvaltuusto teki vuonna 2020 valtakunnallisen aloitteen kiusaamisen ja epäsiallisen kohtelun ehkäisemisestä. Aloitteessaan Raahen kaupunki haastoi kaikki Suomen kunnanvaltuustot toimimaan kiusaamisen vastustamisen esimerkkeinä ja haastamaan myös oman kunnan asukkaat mukaan.

Raahen kaupungissa on otettu käyttöön kaikkia aloja koskeva kiusaamisen ja epäasiallisen kohtelun ehkäisemisen ja puuttumisen nollatoleranssi. Ohjeistuksesta huolimatta epäasiallisen käyttäytymisen koetaan entisestään lisääntyneen eli toimia on tehostettava.

Tänään 8.11.2021 puheenjohtajiston ja kaupungin johtoryhmän kesken on todettu, että huoli on yhteinen ja tahtotila selvä - asia halutaan ratkaista positiivisesti ja toimeen käydään nopealla aikataululla. 

Lue myös: Raahen kaupunginjohtaja syyttää kaupunginhallituksen puheenjohtajaa epäasiallisesta käytöksestä ja häirinnästä

Kilpailut

Uusimmat