Oulunsalon uuden päiväkodin toteuttajaksi Rave Rakennus Oy ja Suomen Kuntakiinteistöt Oy

22.10.2020 15:35 - Marja Ollakka

Oulunsalon uuden päiväkodin toteuttajaksi valittiin tarjouskilpailun perusteella Rave Rakennus Oy:n ja Suomen Kuntakiinteistöt Oy:n muodostama ryhmittymä. Kilpailutuksen kriteereinä olivat sekä ratkaisuehdotuksen laatu että vuokratarjouksen hinta.

Päiväkoti toteutetaan vuokraushankintana. Se tarkoittaa, että Rave Rakennus Oy ja Suomen Kuntakiinteistöt Oy -ryhmittymä suunnitteluttaa ja rakennuttaa päiväkodin sekä hoitaa rakennuksen ylläpidon vuokrasopimuksen ajalta. Oulun kaupunki sitoutuu vuokraamaan rakennuksen 25 vuoden määräajaksi.

Uuteen päiväkotiin mahtuu noin 150 lasta. Rakennuksessa tulee toimimaan kahdeksan kokopäiväryhmää. Tilat suunnitellaan muuntuviksi siten, että päiväkodissa voidaan järjestää joustavasti kokopäivä-, osapäivä- sekä esiopetuksen palveluita. Iltaisin ja viikonloppuisin järjestöt, lasten vanhemmat ja alueen asukkaat voivat järjestää tapahtumia ja toimintaa päiväkodin tiloissa.

Uusi päiväkoti rakennetaan Oulunsalon Mäntypellonpolulle, Oulunsalotaloa vastapäätä. Tontilla oleva huonokuntoinen päiväkotirakennus puretaan uuden päiväkodin valmistumisen jälkeen.

Päiväkoti aloittaa toimintansa elokuussa 2022.

Lue myös: Neles toimittaa venttiiliratkaisut Kemin uudelle biotuotetehtaalle

Kilpailut

Uusimmat