Kuva: Shutterstock

Koronaan sairastuneiden määrässä ei merkittäviä muutoksia Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella

12.04.2020 10:45 - Ari Kettukangas

Oulun yliopistollisessa sairaalassa oli sunnuntaiaamuna yhteensä yhdeksän koronapotilasta. Potilaista neljä oli osastohoidossa ja viisi tehohoidossa. Soiten alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartuntaketjut on pystytty jäljittämään. Yksi koronapotilas on osastohoidossa.

Sairaanhoitopiirit tiedottivat koronatilanteesta viikonlopun aikana. Pohjois-Pohjanmaan alueella on varmennettu viisi uutta koronatartuntaa.
Oulun yliopistollisen sairaalan koronapotilaiden määrässä ei ole tullut merkittäviä muutoksia. Oulun yliopistollisessa sairaalassa oli sunnuntaiaamuna yhteensä yhdeksän koronapotilasta. Potilaista neljä oli osastohoidossa ja viisi tehohoidossa. Uusia positiivisia testituloksia ei ole saatu viimeisen vuorokauden aikana. Pohjanmaalla on näin ollen todettu edelleenkin yhteensä 101 koronatartuntaa. Soiten alueella tilanne jatkuu rauhallisena ja varautuminen etenee suunnitelmien mukaan. Alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartuntaketjut on pystytty jäljittämään. Yksi koronapotilas on osastohoidossa. Yhteensä Soiten alueella on nyt todettu 14 koronavirustartuntaa.

Lue myös: THL: Suomessa todettu 2605 koronavirustartuntatapausta, tautiin kuollut 40

Kilpailut

Uusimmat