Kunta-alan parhaat kehittämisteot ja aktiivisimmat kehittäjät palkittiin -Pohjois-Suomesta pärjäsivät Liminka ja Rovaniemi

22.01.2019 08:47 - Jussi Häkkilä

Hankeasiantuntija Laura Kelhää Limingan kunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.

Kuntatyöpaikkoja ja työntekijöitä on palkittu tuloksellisesta työelämän kehittämistyöstä sekä kehittämismyönteisyydestä. Palkinnot myönsi Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen yhteinen KunTeko 2020 -ohjelma. Palkintoja myönnettiin neljässä kategoriassa kaikkiaan 46 eri toimialoille ja eri puolille Suomea.
Innostavat teot -sarjassa palkittiin lähes 40 innostavaa ja esimerkillistä hyvää kehittämistekoa ja työyhteisöä kunnan eri palvelualoilta. Pohjois-Suomesta palkittiin Limingan terveyskeskuksen pidennetty aukiolo, Limingan Kuukauden Nuija -toiminta, joka edistää henkilöstön työhyvinvointia ja osallisuutta, Limingan leikkikenttien kehittämissuunnitelma ja lasten osallistaminen, Rovaniemen suun terveydenhuollon Joustava klinikka, Rovaniemen liikuntapalveluiden Liikunnallista vanhustyötä, Rovaniemen kahden toimialan yhteinen kulttuurituottaja, sekä Rovaniemen työyhteisön ensitiimi.
Ihmeiden tekijät -sarjassa palkittiin Hämeenkyrön kunta, Ikaalisten kaupunki, Limingan kunta, Kontiolahden kunta, Kangasalan kaupunki ja Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä. Nämä organisaatiot ovat aktiivisesti tuoneet kehittämistyötään esille.
Oman työn sankarit -sarjassa palkittiin kuusi kunta-alan työntekijää, jotka ovat tuoneet erityisen aktiivisesti kehittämistä näkyväksi. Yksi palkituista oli hankeasiantuntija Laura Kelhä Limingasta.
Monissa palkittavissa teoissa oli pyritty parantamaan työyhteisön hyvinvointia sekä kehitetty palveluja ja prosesseja sujuvimmiksi ja asiakaslähtöisemmiksi. Palkintojenjako liittyy viime vuonna toteutettuun Tekoja Tiskiin -haastekampanjaan, jonka tavoitteena oli saada kunta-alalla tehtyä työelämän kehittämistyötä näkyväksi.

Lue myös: Oulu palkittiin Suomen liikkuvimpana kuntana

Kilpailut

Uusimmat