MegaMatchmaking-rekrytointitapahtuma kokosi työnhakijat ja työnantajat yhteen Oulussa

19.09.2018 13:45 - Ari Kettukangas

Oulun teatterilla on tänään järjestetty MegaMatchmaking-rekrytointitapahtuma. Kaikille maksuttomaan tapahtumaan on jo ilmoittautunut 69 yritystä ja organisaatiota.

Ari Kettukankaan haastateltavana BusinessOulun työllisyyspalveluista projektikoordinaattori Maria Mappes ja työhönvalmentaja Mervi Laaksolinna.

Lue myös: Seurakuntavaaliehdokkaiden määrä on alustavien tietojen mukaan vähentynyt useilla alueilla vuoteen 2014 verrattuna

Rekrytointitapahtumassa oli tarjolla satoja työpaikkoja. MegaMatchmakingin teemana tänä vuonna oli omaan osaamisen tunnistaminen, sanoittaminen ja markkinoiminen työnantajalle. Vaikka MegaMatchmaking on aiempina vuosina vahvasti profiloitunut IT-alan rekrytointitapahtumana, on mukana vuosi vuodelta enemmän yrityksiä myös muilta aloilta. Tämänvuotiseen tapahtumaan ilmoittautuneista yrityksistä 24 oli IT-alalta, 15 henkilöstöpalvelualalta, 10 myynti-, markkinointi- ja palvelualoilta, neljä tekniseltä alalta ja kaksi hoiva-alalta. Pikatreffeillä työnhakijat ja työnantajat voivat esimerkiksi sopia toistensa kanssa 15 minuutin henkilökohtaisia tapaamisia etukäteen.

Kilpailut

Uusimmat