Kuva: Jussi Häkkilä

Qstock aiheuttaa tällä viikolla muutoksia Oulun Raatin alueen liikennejärjestelyihin

23.07.2018 14:11 - Jussi Häkkilä

Mm. Merikosken siltojen nopeusrajoitus alennetaan 30:een kilometriin tunnissa ja pysähtyminen tien vastakkaiselle puolelle kielletään.

Ensi viikonlopun Qstockin ajaksi Oulun Raatin stadionin muurin viereen kevyen liikenteen väylälle pystytetään tilapäinen taksitolppa. Samalla Merikosken siltojen nopeusrajoitus alennetaan 30:een kilometriin tunnissa ja pysähtyminen tien vastakkaiselle puolelle kielletään. 

Lisäksi tapahtuman rakennus- ja purkutyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin. Raatintien Toivoniemen puoli on jo pois yleisestä käytöstä. Samoin kevyen liikenteen väylä Raatista Toivoniemeen on suljettu.

Raatin liikuntakeskuksen asiakaspysäköinti on puolestaan siirretty venesataman parkkipaikalle, kunnes uimahalli ja stadion suljetaan keskiviikkona. Kokonaan muulta liikenteeltä Raatti suljetaan torstaina, mutta Pikisaareen pääsee edelleen venesataman kevyen liikenteen väylää pitkin. Uimahallin edustan ahtauden takia kulku Raattiin ja Pikisaareen on koko viikon nimenomaan Tuiran suunnasta.

Alueita pidetään suljettuina vain tarvittavan ajan, ja Raatin toiminta palaa normaaliksi vaiheittain. Ensi maanantaina liikenne alkaa jo olla normaalissa uomissaan. Alueella liikkuvia kehotetaan kuitenkin edelleen varovaisuuteen, sillä raskaita työkoneita on liikkeellä tiistaihin saakka.

Lue myös: Qstock-festivaalin ohjelma valmistui

Kilpailut

Uusimmat